כללי כמה שאלות בפוטושופ.

• הוסף לסימניות
כמה בעיות שאני מאמין כי הם נפוצות, אשמח לעזרתכם.

1. מלל בפוטושופ, האמנם אין לו תקנה? מדוע כשאני סוגר קובץ עם הרבה מלל הוא מתעוות.(נמחקות אותיות וגודלן משתנה).
2. הניקוד, איך אפשר לסדר אותו במקומו בלי לעבוד ידנית על כל אות. (ואם יש אפשרות למקם ניקוד ב'וורד' אשמח לקרוא).

• הוסף לסימניות
1. פוטושופ לא מיועד לעבוד עם מלל, בכל מקרה, תנסה להפוך אותו לשכבת תמונה לפני הסגירה, יכול להיות שזה יעזור.
2. הניקוד מסודר אוטומטית בפונטים מסוג Open Type, בפונטים רגילים, עד כמה שאני יודע אין ברירה וצריך לסדר ידנית

• הוסף לסימניות
אני מבין אותך מאוד.

הרבה פעמים הפוטושופ מוחק חצי מהאות הראשונה, או את כולה.
מי שימצא לזה פתרון - תבוא עליו הברכה.

בנתיים אני עושה כמה רווחים לפני המילה הראשונה. או פותח תיבת טקסט

• הוסף לסימניות
אני כותבת בפריהנד ומעבירה לפוטושופ...

• הוסף לסימניות
אף פעם לא נתקלתי בבעיה זו בפוטושופ!

עוד לפני שעבדתי עם האינדיזיין, הייתי סוגר את כל הטקסטים בפוטושופ, ולא היו לי בעיות בכלל!

אולי הפוטושופ החליט לעשות איפה ואיפה? :)

• הוסף לסימניות
הקטע שהוא מוחק חצי אות נעלם כשנכנסים חזרה למצב עריכת טקסט, אבל הכי טוב זה לעשות לו קונברט.

• הוסף לסימניות
malyan כתב:
"הייתי סוגר את כל הטקסטים בפוטושופ, ולא היו לי בעיות בכלל!"
האם היית הופך אותם לתמונה לפני הסגירה?
חוצמיזה, שאלתי על כמות גדולה מכמה מילים...

• הוסף לסימניות
אני עובד הרבה עם טקסטים בפוטושופ ולא היו לי בעיות כאלה
עד היום עבדתי בגרסה 6 7 8 בעברית
ועכשיו אני עובד עם Cs3 Me ולא נתקלתי בבעיה כזו חוץ מבסגירה לpdf שהיתה לי בעיה פעם עם איזה פונט מסוים אבל לאחרונה לא נתקלתי בבעיה מסוג זה

• הוסף לסימניות
חייב להיות בעיה בגירסא שלכם או בסגירה...

לעולם לא נתקלתי בבעיה כזאת . ואני עובד המון עם טקסט בפוטושופ.

ואני אישית מציע 'סגירת קובץ' הכי טוב באינדיזיין . אפי' שעשיתי את כל הקובץ בפוטושופ אני מכניס אותו לאינדיזיין ושם סוגר ..

וכמובן .. הכי טוב להשאיר את חלק הטקטס לאינדיזיין ..

• הוסף לסימניות
המביט:

לא הפכתי אותם לתמונה! הייתי סוגר המון, אבל המון טקסטים בפוטושופ, ולא קרה לי כדבר הזה!

• הוסף לסימניות
אני תמיד מכניסה רק טקסט שצריך עיבוד פוטושופ או שנשאר על המסך כמו לאלבום ממוחשב אבל אם זה יוצא להדפסה האיכות הרבה פחות טובה מפוטושופ האותיות בעיני מומחה יהיו מפוקסלות לכן חובה להעביר את התמונה לתוכנה ויקטורית
(מנסיו לא שווה להתחכם...)

• הוסף לסימניות
יש לך נסיון באלבומים ממוחשבים?
כי אני חייב לעצב עכשיו כזה דבר, ואין לי מושג מאיפה להתחיל.
אפשר אולי לראות איזה דוגמה?

• הוסף לסימניות
אני עיצבתי.

ונתנו זה לא בעיה במיוחד עם הכישרון שלך.

תעשה חיפוש ברשת תראה מה הסגנון ותראה שבשבילך זה באמת לא בעיה.

• הוסף לסימניות
אני תמיד שומר PDF ע"י 'שמירה בשם', והטקסט יוצא עם הפונטים. אם אני סוגר ל-Dolev 800 הטקסט יוצא וקטורי. אני לא רואה עם זה שום בעיה.

• הוסף לסימניות
כדי שלא ימחק את האות הראשונה תתחילו בהקלדת רווח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3Design;42956:
ואני אישית מציע 'סגירת קובץ' הכי טוב באינדיזיין . אפי' שעשיתי את כל הקובץ בפוטושופ אני מכניס אותו לאינדיזיין ושם סוגר ..

וכמובן .. הכי טוב להשאיר את חלק הטקטס לאינדיזיין ..

נכון מאד מאד
כך גם תקבלו קבצים פחות "מנופחים"

• הוסף לסימניות
מה הבעיה? מי רואה רווח?
אני עושה את זה די הרבה ולא מצליחה לחשוב על מקרה בו זה אמור להפריע

• הוסף לסימניות
מה פירוש מי רואה? אם זה הרבה טקסט ויהי' רווח מיותר בכל שורה/פיסקה, זה נורא ואיום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה