כמה שאלות בפרימייר

• הוסף לסימניות
1. האם יש אפשרות בפרימייר להפוך קליפ שירוץ מהסוף להתחלה?

2. האם יש אפשרות לשים קווי עזר בתוכנה?

3. האם יש אפשרות לעבור משכבה לשכבה נמוכה יותר מבלי שיהיה צורך לנעול את השכבה העליונה בדומה לאפשרות של קומנד שיש בתוכנות אחרות כדי לבחור אוביקט שנמצא מתחת לאויבקט?

4. ושאלה אחרונה האם יש אפשרות להגדיר באיזשהו מקום ששכבת כותרת תהיה בגודל הסופי שמה שרשמתי שם ולא תהיה על כל המסך?

תודה גדולה מאוד לכל מי שיוכל לעזור לי אפילו על חלק קטן מהשאלות.
תזכו למצוות

• הוסף לסימניות
להפוך קליפ-
לחיצה ימנית על הקליפ- SPEED DURATION
ו-REVERS SPEED

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nomi123;1529489:
להפוך קליפ-
לחיצה ימנית על הקליפ- SPEED DURATION
ו-REVERS SPEED

תודה גדולה

• הוסף לסימניות
שאלה ראשונה -ענו לך.
למיטב ידיעתי, התשובה על 2 - לא
תשובה שלישית - לא הצלחתי להבין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמר21;1530602:
שאלה ראשונה -ענו לך.
למיטב ידיעתי, התשובה על 2 - לא
תשובה שלישית - לא הצלחתי להבין.

מה לא הבנת?
עד עכשיו כשיש לי שתי שכבות אחד מעל השני ואני רוצה לשנות משהו בשכבה הנמוכה יותר אני נועלת את השכבה מלמעלה ורק אז יכולה לשנות בשכבה למטה האם יש דרך יותר נורמלית לטפל בשכבה למטה מבלי לנעול את השכבות העליונות?

תודה מראש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י relly;1529414:
1.

3. האם יש אפשרות לעבור משכבה לשכבה נמוכה יותר מבלי שיהיה צורך לנעול את השכבה העליונה בדומה לאפשרות של קומנד שיש בתוכנות אחרות כדי לבחור אוביקט שנמצא מתחת לאויבקט?

כאשר בוחרים שכבה בפרימייר ורוצים להזיז את האובייקט שבשכבה, לוחצים בחלון האפקט על MOSHEN ואז מזיזים את האובייקט כרצונך. גם אם יש אובייקט בשכבה מעליו, עדיין השכבה הבחורה היא זו שתזוז.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איטה מרמורש;1530639:
כאשר בוחרים שכבה בפרימייר ורוצים להזיז את האובייקט שבשכבה, לוחצים בחלון האפקט על MOSHEN ואז מזיזים את האובייקט כרצונך. גם אם יש אובייקט בשכבה מעליו, עדיין השכבה הבחורה היא זו שתזוז.
תודה גדולה אבל לא לזה התכוונתי את הפעולה הזאת אני מכירה
זה ממש לא אותו נוחות אני רוצה הרבה פעמים להגדיל, להזיז או לשנות ידני למקם בדיוק איפה שאני רוצה ולא להזין כל הזמן נתונים ולעבוד על ניחוש?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה