כמה שאלות חשובות (לפחות לי)

• הוסף לסימניות
שלום לכם, אני צריך את עזרתכם:):

1. איך משנים גודל תמונות בתיק העבודות? אותה תמונה יוצאת נורמלי כשאני מעלה באשכול אבל ענקית בתוך תיק העבודות...מה עושים?

2. לא ברור לי איך עובד הפורום מבחינת האשכולות, פתחתי שני אשכולות אותם אני רוצה לעדכן כל כמה זמן בהודעות ותמונות חדשות בהתאם לנושא כדי לא להתפזר על מליון, אבל עושה רושם שזה לא אפקטיבי כלל, כי כל עוד האשכול לא ננעץ על ידי המנהל הוא ילך וידעך בתוך תהום הנשיה כאשר אשכולות חדשים צצים ופורחים להם חדשים לבקרים בקצב מסחרר, מקבלים את מספר ימי החסד שלהם ושוב כבים ושוקעים...אז מה עושים, פשוט לוותר ולפתוח כל שניה אשכול חדש?

אודה לכם מאוד על עזרתכם האדיבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אורי לוי;2399340:
שלום לכם, אני צריך את עזרתכם:):

1. איך משנים גודל תמונות בתיק העבודות? אותה תמונה יוצאת נורמלי כשאני מעלה באשכול אבל ענקית בתוך תיק העבודות...מה עושים?

2. לא ברור לי איך עובד הפורום מבחינת האשכולות, פתחתי שני אשכולות אותם אני רוצה לעדכן כל כמה זמן בהודעות ותמונות חדשות בהתאם לנושא כדי לא להתפזר על מליון, אבל עושה רושם שזה לא אפקטיבי כלל, כי כל עוד האשכול לא ננעץ על ידי המנהל הוא ילך וידעך בתוך תהום הנשיה כאשר אשכולות חדשים צצים ופורחים להם חדשים לבקרים בקצב מסחרר, מקבלים את מספר ימי החסד שלהם ושוב כבים ושוקעים...אז מה עושים, פשוט לוותר ולפתוח כל שניה אשכול חדש?

אודה לכם מאוד על עזרתכם האדיבה.

1. אני פותח את התמונה בפוטושופ ומקטין את הגודל של הדף בimage.

2. פוסט ישאר למעלה כל עוד שיהיו בו הודעות חדשות. אם יפסיק הדיון, הפוסט יירד למטה לטובת פוסטים שיש בהם הודעות חדשות. אתה תמיד יכול להקפיץ אותו למעלה עם הודעה חדשה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
אנסה את זה...

• הוסף לסימניות
רגעעעע לא לא לאאא.
לא נראה לי הבנתם נכון.

זה בסדר שהאשכולות נעלמים בתהום הנשיה.
אתה לא זוכר משהו עד שאתה שוכח אותו.:cool:

אני רק רוצה להוסיף על רבי יעקב בנוגע למה שהוא כתב "אתה תמיד יכול להקפיץ אותו למעלה עם הודעה חדשה"
לא תמיד..
למה תמיד?
תמיד זה קורבן.
שכח מהמילה תמיד.

תחליף את זה " אתה יכול עם טאקט" "אתה יכול אם יש צורך" "אתה יכול אם יש תועלת" "אתה יכול אם ..." וכן הלאה.
רק בלי המילה תמיד.
במטותא..

וברוכים הבאים, שיהיה ישוב טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבליב;2399509:
רגעעעע לא לא לאאא.
לא נראה לי הבנתם נכון.

זה בסדר שהאשכולות נעלמים בתהום הנשיה.
אתה לא זוכר משהו עד שאתה שוכח אותו.:cool:

אני רק רוצה להוסיף על רבי יעקב בנוגע למה שהוא כתב "אתה תמיד יכול להקפיץ אותו למעלה עם הודעה חדשה"
לא תמיד..
למה תמיד?
תמיד זה קורבן.
שכח מהמילה תמיד.

תחליף את זה " אתה יכול עם טאקט" "אתה יכול אם יש צורך" "אתה יכול אם יש תועלת" "אתה יכול אם ..." וכן הלאה.
רק בלי המילה תמיד.
במטותא..

וברוכים הבאים, שיהיה ישוב טוב.
אהבתי את הסגנון שכתבת:)
הלכתי לבדוק
אם אני נמצאת בפורום קהילת המאיירים
או בפורום כותבות חרדיות:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבליב;2399509:
לא תמיד..
למה תמיד?
תמיד זה קורבן.
שכח מהמילה תמיד.

רק בלי המילה תמיד.
במטותא..

מסכים איתך לגמרי. לא היה לי כח לכתוב לו ספר חוקים טאקטיים... זה די ברור.

• הוסף לסימניות
בשביל קבצים בגודל טוב אפשר לשמור גם צילום מסך ע"י כלי החיתוך.
ככה אני עושה ובדר"כ זה יוצא מצוין.

קבצים מצורפים

• חיתוך.JPG
    KB 11.9 · צפיות: 17

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה