מידע שימושי כמה שאלות טכניות באשכול אחד במקום לפתוח כמה אשכולות

• פותח הנושא RAME
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
1- איך עוצרים מדפסת שהיא באמצא להדפיס מלא דפים מדפסת hp דרך וויפי
לוחצים על האיקס במדפסת. או נכנסים להגדרות מדפסת

3- איך יוצרים קיצור דרך לסריקה מהמחשב דרך הוויפי ? זא איך יהיה לי על שולחן העבודה את אפשרות הסריקה בלי לפתוח כל פעם מחדש את הדפסה ... מדפסת hp deskjet 3830
אני מדפיסה דרך תוכנת HPSMART אולי שם יש הגדרה לזה
4 איך מנקים פטמה של בקבוק של תינוק שאקנומיקה אפילו לא מורידה אותה זה של מאם
(אני יודעת שהשאלות לא קשורות אחד לשני אבל פשוט צריכה תשובות מהירות וממוקדות אז ממש תודה לעונים!
יש להם על הבקבוקים הדרכה איך לנקות בקבוקים במיקרוגל. מנקה ממש טוב.
(אם הבקבוק שרוט אז קשה יותר לנקות)

• הוסף לסימניות
2- איך נועלים מילד סרטון במחשב באמצע שהוא מופעל(ז"א שאוכל להראות אבל שינעל שלא לדבר ללחוץ וכדו
תוכנה מצוינת בדיוק למה שאתה מחפש אני משתמש בה הרבה, אתה נועל ופותח את המקלדת והעכבר ע"י קיצור מקשים.

קבצים מצורפים

• keyfreeze.png
    keyfreeze.png
    KB 31.1 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
בקשר לפיטמה אכן לזרוק ולקנות חדש
ועל החדש יכולה להגיד איך לתחזק באופן שזה לא י קרה שוב
בתחילת שטיפת הכלים אני זורקת לקופסא או קערה שבכיור דברים כאלה שצריכים ניקוי טוב. וממלאה במים רותחים וסבון. ומידי פעם אקנומיקה. במיוחד אם זה בקבוק שמשמש כל דבר חוץ ממים

• הוסף לסימניות
למטה בסוף הדף יש לך לחצן דינולוד
תודה רבה רבה !!!
ממש מה שחיפשתי מלא זמן

(כשפתחתי את הנעילה הכל ננעל לי ולא ידעתי מה אמורים לעשות אז בעצם סגרתי את כל המחשב מחדש) אבל מה שצריך לעשות לביטול הנעילה או לנעילה עצמה control+ alt +f חשוב לדעת
אין מילים!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה