ctrl-p קונטרול פי
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
לא נראה ליאין דרך יותר קצרה ?
שבאמצע סרטון פשוט ללחוץ על נעילה כמו בטלפון לדוגמא?
לא נראה ליאין דרך יותר קצרה ?
שבאמצע סרטון פשוט ללחוץ על נעילה כמו בטלפון לדוגמא?
תודה
בבקשה קישור חדשתודה
אבל זה גם נחסם מנטפרי
מ ה שצריך זה בעיקרון להעלות לדרייב ולשים קישור עם כוכביות מלכתחילה!!
אבל בכל מקרה תודה רבה
לוחצים על האיקס במדפסת. או נכנסים להגדרות מדפסת1- איך עוצרים מדפסת שהיא באמצא להדפיס מלא דפים מדפסת hp דרך וויפי
אני מדפיסה דרך תוכנת HPSMART אולי שם יש הגדרה לזה3- איך יוצרים קיצור דרך לסריקה מהמחשב דרך הוויפי ? זא איך יהיה לי על שולחן העבודה את אפשרות הסריקה בלי לפתוח כל פעם מחדש את הדפסה ... מדפסת hp deskjet 3830
יש להם על הבקבוקים הדרכה איך לנקות בקבוקים במיקרוגל. מנקה ממש טוב.4 איך מנקים פטמה של בקבוק של תינוק שאקנומיקה אפילו לא מורידה אותה זה של מאם
(אני יודעת שהשאלות לא קשורות אחד לשני אבל פשוט צריכה תשובות מהירות וממוקדות אז ממש תודה לעונים!
תוכנה מצוינת בדיוק למה שאתה מחפש אני משתמש בה הרבה, אתה נועל ופותח את המקלדת והעכבר ע"י קיצור מקשים.2- איך נועלים מילד סרטון במחשב באמצע שהוא מופעל(ז"א שאוכל להראות אבל שינעל שלא לדבר ללחוץ וכדו
נראה טוב רק נחסם בנטפריתוכנה מצוינת בדיוק למה שאתה מחפש אני משתמש בה הרבה, אתה נועל ופותח את המקלדת והעכבר ע"י קיצור מקשים.
נראה טוב רק נחסם בנטפרי
יש דרך אחרת ?
www.sordum.org
נפתח תודה!![]()
BlueLife KeyFreeze v1.4 (Block keyboard and mouse)
KeyFreeze is a basic keyboard locking tool that lets you lock a keyboard and mouse without locking the screen. Designed for children - not let them interactwww.sordum.org
למטה בסוף הדף יש לך לחצן דינולודנפתח תודה!
איך אני מורידה ? לא ראיתי שם אופציה כזאת
תודה רבה רבה !!!למטה בסוף הדף יש לך לחצן דינולוד
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים