כללי כמה שאלות טכניות לגבי כריכת סקאי

• הוסף לסימניות
תודה מראש לעונים!

א. האם ניתן לעשות הטבעה של צבע כחול? (במקום כסף / זהב)
ב. האם ההטבעה יכולה להגיע עד הקצה? אם לא, מה המרחק המינימלי שניתן להתרחק מהקצה?
ג. האם יש בסקאי צבע לבן? (הכוונה לצבע הרקע, החומר שעליו מטביעים) או שזה קיים רק בעור? בקטלוג שיש לי זה לא מופיע ולכן אני שואלת.

• הוסף לסימניות
לכאורה כן, פוילים יש בכל הצבעים- כדאי שתשאלי את אדי גרף או גולדשטיין- מי שמתעסק בתחום. לגבי הקצה- יש מטביעים שמסכימים ויש שעושים קצת בעיות.....
והסקאי- אני חושבת שראיתי כזה דבר תשאלי את "מלניר".

נכתב ע"י naamah;575353:
תודה מראש לעונים!

ג. האם יש בסקאי צבע לבן? (הכוונה לצבע הרקע, החומר שעליו מטביעים) או שזה קיים רק בעור? בקטלוג שיש לי זה לא מופיע ולכן אני שואלת.

• הוסף לסימניות
כדאי לשאול את נקי כפים בענין.
כתבי לו באישי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;575353:
תודה מראש לעונים!

א) אפשרי.
ב) אפשרי לרוחב או לגובה. [לא בשניהם יחדיו]
ג) כמדומני שכן. [חשוב לזכור שבלינד על סקאי לבן לא יוצא מוצלח]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cmyk;575430:
א) אפשרי.
ב) אפשרי לרוחב או לגובה. [לא בשניהם יחדיו]
ג) כמדומני שכן. [חשוב לזכור שבלינד על סקאי לבן לא יוצא מוצלח]

רוב תודות! טוב לדעת.
לא תכננתי הטבעת בליינד על הלבן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה