כללי כמה שאלות לגבי שטאנצים (בפולדר)

• הוסף לסימניות
בוקר טוב לכולם, ותודה לעוזרים :):

יש לי כמה שאלות לגבי הדפסת פולדר עם חיתוך מיוחד.
את התשובות אני צריכה לדעת לפני תחילת העיצוב,
לכן אודה מאד לכל מי שמנוסה בזה יותר ממני, ויוכל לעזור לי:

1. באיזה סדר גודל שטאנץ מיוחד מייקר את העלות של הפולדר הסטנדרטי? האם יש שטאנצים מסובכים ויקרים יותר, ושטאנצים פשוטים יותר, וממילא העלות ספציפית לשטאנץ שיצרתי?
2. בהנחה שעשיתי פולדר עם שטאנץ מיוחד: אם 'אנצל' את זה כדי להוסיף שטאנץ נוסף, למשל - חור בצורה מסויימת בחזית הפולדר - האם (כמו בהטבעה למשל) - אחרי שיצרתי סכין מיוחדת, כבר לא משנה כמה אשתמש בה ולאיזה חיתוכים? או שכל חיתוך נוסף כרוך בעלות נוספת?
3. בסכין שיצרתי אוכל להשתמש בעתיד לתבנית של פולדרים נוספים, בעיצוב שונה?

(עדיין לא ידועה לי הכמות המדוייקת. אני מאמינה שלפחות 1000 - 5000 (אולי זה גם תלוי בתשובה לשאלה 3).

תודה מראש לעוזרים!!

• הוסף לסימניות
את יכולה להתקשר לדפוס ולשאול
1. על כל זוית/פינה/סלסול הם לוקחים סכום בסיסי מסויים, ככל שהקו מסובך יותר השטנץ יקר יותר.
2. כנ"ל.
3. אפשר. צריך לבקש את הסכין.
אם את רוצה שטנץ מיוחד ולא יקר מדי, תגשי לבית דפוס ותבקשי לבחור שטנץ לפולדר ממה שיש להם (דברים שכבר הפיקו בעבר ושוכבים להם הסכינים במחסן או משהו כזה).
אפשר למצוא משהו יפה ומכובד ולחסוך סכום מכובד...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה