כמה שאלות לפרוגיסטים, ושפיריות עם קנאביס רפואי >> כנסו ותענו! תודה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אוקי. יש לי עוד שאלה.
למה אני מקבלת התרעות מ @הדודה מלכי שאני עוקבת אחריה,
אבל אנשים שעוקבים אחרי לא מקבלים התרעות?
כאילו, אני אמרתי להם שאם הם רוצים לראות סרטוני תהליכים ישר כשאני מעלה, שיעקבו,
ובסוף יצא שעבדתי עליהם? לא מתאים לי.
מי יודע ומבין ויעזור?

• הוסף לסימניות
אוקי. יש לי עוד שאלה.
למה אני מקבלת התרעות מ @הדודה מלכי שאני עוקבת אחריה,
אבל אנשים שעוקבים אחרי לא מקבלים התרעות?
כאילו, אני אמרתי להם שאם הם רוצים לראות סרטוני תהליכים ישר כשאני מעלה, שיעקבו,
ובסוף יצא שעבדתי עליהם? לא מתאים לי.
מי יודע ומבין ויעזור?
לא הבנתי. את עוקבת אחרי ומקבלת התראות?
אני לא מקבלת התראות מאלו שאני עוקבת אחריהם. ואני כן רוצה לקבל. בשביל זה אני עוקבת אחריהם.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי. את עוקבת אחרי ומקבלת התראות?
אני לא מקבלת התראות מאלו שאני עוקבת אחריהם. ואני כן רוצה לקבל. בשביל זה אני עוקבת אחריהם.
כן!
כשאת מעלה תמונות לתיקיות שלך, אני מקבלת התרעות על זה.
יש לציין שאת יחידת סגולה, אני עוקבת אחר 5 נוספים ומהם לא מקבלת. יכול להיות שהם לא מעלים לתיקיית העבודות שלהם כלום, או שאת מקבלת יחס מיוחד מהחלונות הגבוהים...?;)

• הוסף לסימניות
כן!
כשאת מעלה תמונות לתיקיות שלך, אני מקבלת התרעות על זה.
יש לציין שאת יחידת סגולה, אני עוקבת אחר 5 נוספים ומהם לא מקבלת. יכול להיות שהם לא מעלים לתיקיית העבודות שלהם כלום, או שאת מקבלת יחס מיוחד מהחלונות הגבוהים...?;)
וואיי. למה אני לא?! :(
(ואגב, עכשיו הורדת ממני את המעקב. נמאס לך מההתראות?! ;))
ואני כבר אענה לך על השאלות ששאלת.
2. לא, בתחילה התלהבתי מהאופציה ובדקתי, מאז לא.
3. כן, לפעמים.
4. בעיקר אחרי מי שאני אוהבת את העבודות שלהם ורוצה לראות כשהם מעלים חדשות, או אחרי חברות ;)

• הוסף לסימניות
אני? מתי? מה? לא!!!
חחח
אולי בטעות נלחץ לך...
כי לא ראיתי לא ברשימת הנעקבים אצלך ולא ברשימת העוקבים אצלי... ועכשיו חזרת ;)

לדעתי זה משהו בהגדרות שאין לי מושג מהו. פעם ניסיתי לחפש ולא מצאתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה