כמה שאלות עכשוויות :)

• פותח הנושא 102
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
היי
כחלק מנפגעי הקורנה (במובן הפיננסי כמובן) הייתי שמחה לדעת:
1. שכיר - כמה אחוזים זה דמי אבטלה לשכיר שיצא לתל״ת
2.עצמאי - שמעתי עכשיו שעצמאים יקבלו 6000 ש״ח - (כל עצמאי? או עצמאי שמרוויח סכום מסוים...)
3. שכיר + עצמאי - יכול להרוויח גם אבטלה וגם את המענק של ה-6000 ש״ח לעצמאים?

תודה רבה מראש
ובריאות איתנה

• הוסף לסימניות
היי
כחלק מנפגעי הקורנה (במובן הפיננסי כמובן) הייתי שמחה לדעת:
1. שכיר - כמה אחוזים זה דמי אבטלה לשכיר שיצא לתל״ת
2.עצמאי - שמעתי עכשיו שעצמאים יקבלו 6000 ש״ח - (כל עצמאי? או עצמאי שמרוויח סכום מסוים...)
3. שכיר + עצמאי - יכול להרוויח גם אבטלה וגם את המענק של ה-6000 ש״ח לעצמאים?

תודה רבה מראש
ובריאות איתנה
1. זה תלוי בכמה פרמטרים, מצ"ב אקסל חישוב ממשרד רו"ח שיקובצקי
2. עדיין לא פורסמו הנחיות ברורות
3. אני משאר שכן כי אין קשר בין אחד לשני (ט.ל.ח)

קבצים מצורפים

• מחשבון לחישוב דמי אבטלה 3.2020- להפצה.xlsx
    KB 248.9 · צפיות: 67
  • הוסף לסימניות
1. זה תלוי בכמה פרמטרים, מצ"ב אקסל חישוב ממשרד רו"ח שיקובצקי
2. עדיין לא פורסמו הנחיות ברורות
3. אני משאר שכן כי אין קשר בין אחד לשני (ט.ל.ח)
אין לי אפשרות לפתוח את הקובץ בגלל אבטחת מידע, יש מצב לשלוח קישור?
או בגדול-
מה הפרמטרים שקובעים את הסכום?
מה עוד?

• הוסף לסימניות
אפשר גם לשאול שאלה?
אם אני בחל"ת כשכירה וממשיכה לעבוד כעצמאית. אוכל לקבל אבטלה כשכירה ולהמשיך לעבוד כעצמאית? איך זה עובד?

• הוסף לסימניות
אפשר גם לשאול שאלה?
אם אני בחל"ת כשכירה וממשיכה לעבוד כעצמאית. אוכל לקבל אבטלה כשכירה ולהמשיך לעבוד כעצמאית? איך זה עובד?
מסכום המשכורת המשמשת בסיס לחיושב האבטלה כשכיר מנוכה ההכנסה כעצמאית, כך שזו אבטלה חלקית

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה