כללי כמה שאלות על אקשנים

• פותח הנושא TK
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח אם תעזרו לי בנושא האקשנים:
האם אפשר לעשות ספריות לפי סוגי אקשנים?
אם כן איך עושים זאות
למה את רוב האקשנים שהורדתי מפרוג לא אצלחתי לפתוח????
מחכה לתשובותיכם המחכימות

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאות יש כאן מישהו שיכול לעזור לי?
למה אני לא מצליחה להוריד אותם???
זה נשמר לי כמו דף לבן:confused:

• הוסף לסימניות
1. תקלה בהורדה. כנראה בעיה בשרת שלך או בדפדפן. לנסות עם דפדפן אחר וכדו'
2. אפשר ליצור ספריות לאקשנים. אבל האקשנים הסטנדרטים כבר באים בד"כ בתוך סיפריה. STEP1 STEP2. אז אני לא בטוח שאפשר ספריה בתוך ספריה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;1124642:
1. תקלה בהורדה. כנראה בעיה בשרת שלך או בדפדפן. לנסות עם דפדפן אחר וכדו'
2. אפשר ליצור ספריות לאקשנים. אבל האקשנים הסטנדרטים כבר באים בד"כ בתוך סיפריה. STEP1 STEP2. אז אני לא בטוח שאפשר ספריה בתוך ספריה.
איך מנסים בדפדפן אחר???

• הוסף לסימניות
מה הכוונה "נשמר לי כמו דף לבן"? אייקון של דף לבן? דף לבן בדפדפן? דף לבן בפוטושופ? אשמח אם תעלי צילום מסך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Haim6130;1124667:
מה הכוונה "נשמר לי כמו דף לבן"? אייקון של דף לבן? דף לבן בדפדפן? דף לבן בפוטושופ? אשמח אם תעלי צילום מסך
ככה זה נראה

קבצים מצורפים

• פרוג.jpg
    KB 790.8 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
הבנתי. אייקון של דף לבן.
ההורדה שלך הייתה בסדר גמור! הבעיה היא ככל הנראה בקובץ עצמו.
קובץ אקשן אמור להיות בעל סיומת atn, תנסי לעשות שינוי שם לקובץ ולכתוב לדוגמא כך:
prog.atn
לאחר מכן תנסי לפתוח אותו בעזרת פוטושופ.

בנוסף, אשמח אם תביאי לי את הקישור שממנו הורדת ע"מ שאוכל אולי לזהות בעיה אחרת אם יש.

• הוסף לסימניות
הורדתי בדיוק את אותם אקשנים לפני כמה ימים, את מתכוונת למה שאיילה פרסמה, נכון?

בכל אופן אלו הם קבצי RAR, הכוונה היא לקובץ שכולל בתוכו את כל האקשנים.
את הקובץ הזה את יכולה לפתוח באמצעות התוכנה Winrar.

אם את צריכה הסבר מדוייק יותר, רק תבקשי.

• הוסף לסימניות
פתחתי עם התוכנה הזו
ניסיתי לשנות את שם הקובץ אז זה באמת שומר אותו כאקשן
אבל כשאני גוררת אותו לפוטושופ הוא כותב לי שהקובץ לא מתאים לגירסה של פוטושופ

• הוסף לסימניות
התקדמנו ב"ה. תוכלי להעלות צילום מסך של השגיאה?

• הוסף לסימניות
תודה על העזרה

קבצים מצורפים

• צילום מסך.jpg
    KB 501.5 · צפיות: 11

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה