כמה שאלות על בלוג

• הוסף לסימניות
מקווה שזה הפורום הנכון לשאלתי..

אפשר להוסיף לאתר קיים בלוג?
במידה ולא ניתן, מי עוסק בתחום בניית בלוגים?
יש כל מיני סוגי בלוגים?

כל מידע יעזור לי כי, אני לא מבינה בזה כלום.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
בהחלט ניתן. כמובן שזה תלוי פלטפורמה. על איזה פלטפורמה מדובר?

• הוסף לסימניות
אהה אוקיי. זה וורדפרס.
פשוט שניתן. זה השימוש המקורי במערכת.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
צריך לפנות לחברה שמתחזקת את האתר?
זה דורש פיתוח מיוחד או שיש דברים מוכנים "מהמדף"
שאלה נוספת, האתר הזה לא "צעיר" זה לא מהווה בעיה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אות לי;2233561:
תודה רבה!

מישהו נוסף שיכול לענות על זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אות לי;2233561:
תודה רבה!

מה שידידי, studio dv.d, התכוון לומר, שמערכת הניהול וורדפרס החלה את דרכה כמערכת בלוגים, ולאט לאט התפתחה וגדלה למה שהיא כיום - מערכת ניהול תוכן. אבל הבסיס שלה היה ונשאר מערכת בלוגים.

פירוש הדבר, שלא נדרש שום פיתוח מיוחד, וזה לא משנה גיל האתר, ניתן פשוט להתחיל לכתוב, ולפרסם.

ידע בסיסי במערכת יש לכם. אם תרצו, אוכל לתת לכם הדרכה קצרצרה על אופן פרסום הבלוגים. וזהו, יש לכם את זה.

• הוסף לסימניות
תודה שמואל גרינשטיין על המידע הברור!
אני יעביר את המידע הזה למי שמטפל באתר בפועל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה