כללי כמה שאלות על מסגרת דיגיטלית

• הוסף לסימניות
שלום,
יש לי תמונות מארוע מסויים, חשבתי לעשות אלבום דיגיטלי, ועכשיו אני חושבת שאולי כדאי מסגרת דיגיטלית,(גם כדי להכניס המון תמונות, וגם לחסוך את הזמן של העיצוב אלבום...)
זה בשביל לתת מתנה...

אבל אני לא כ"כ מבינה בזה:
מה חשוב לשים לב כשאני הולכת לקנות מסגרת?- גודל/רזולוציה וכו'...
כמה יכול לעלות כזה דבר?
ואיפה כדאי לקנות?

• הוסף לסימניות
מסגרת דיגיטלית זה דבר מקסים, לנו יש בבית עם התמונות של האחיינים, הסבא והסבתא מאושרים כל פעם מחדש, זה תלוי על הקיר ותמיד יש מי שנעצר ממול:)
גודל זה תלוי כמה שאת רוצה, יש ענקיים כמו פלזמה.. ויש פיצים למחזיק מפתחות, הגודל הסטנדרטי והחמוד ביותר זה לדעתי משהו כמו דף A5 כזה, לא יודעת לנקוב לך באינצ'ים מדויקים כרגע..
צריך חברה איכותית, עם אחריות, ולא איזה קשקוש שמציג מרובעים עם צבע באיכות גרועה - יש גם כאלה,
יש טובים בסביבות 200-300 שקל, אני אוכל לבדוק את הדגם המדויק של מה שיש לנו ולתת לך מאוחר יותר, כי הוא ממש נחמד

• הוסף לסימניות
מסגרת דיגיטלית זו מתנה נהדרת,
אפשר גם לשים הסרטות מהאירוע.
כדאי להדפיס גם כמה תמונות בהדפסה רגילה ובאלבום פשוט,
שיוכלו להנות ולהסתכל גם בשבת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Loochi;2143227:
מסגרת דיגיטלית זה דבר מקסים, לנו יש בבית עם התמונות של האחיינים, הסבא והסבתא מאושרים כל פעם מחדש, זה תלוי על הקיר ותמיד יש מי שנעצר ממול:)
גודל זה תלוי כמה שאת רוצה, יש ענקיים כמו פלזמה.. ויש פיצים למחזיק מפתחות, הגודל הסטנדרטי והחמוד ביותר זה לדעתי משהו כמו דף A5 כזה, לא יודעת לנקוב לך באינצ'ים מדויקים כרגע..
צריך חברה איכותית, עם אחריות, ולא איזה קשקוש שמציג מרובעים עם צבע באיכות גרועה - יש גם כאלה,
יש טובים בסביבות 200-300 שקל, אני אוכל לבדוק את הדגם המדויק של מה שיש לנו ולתת לך מאוחר יותר, כי הוא ממש נחמד

תודה!
אם תוכלי לבדוק בדיוק איזה... זה יעזור לי,

• הוסף לסימניות
יש לעוד מישהו מידע בנושא?
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה