עוגות/עוגיות כמה שאלות על קרם לעוגת יום הולדת

• הוסף לסימניות
1. איזה צנטר נותן תוצאה בסגנון הזה?
2. אני צריכה מתכון של קרם שוקולד עמיד כדי ליצור את הזילופים האלה
3. מכירים חנות אפיה בירושלים -אזור גאולה שיש להם צנטרים טובים?

1673961397388.png

תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
1. איזה צנטר נותן תוצאה בסגנון הזה?
2. אני צריכה מתכון של קרם שוקולד עמיד כדי ליצור את הזילופים האלה
3. מכירים חנות אפיה בירושלים -אזור גאולה שיש להם צנטרים טובים?

צפה בקובץ המצורף 1291153

תודה רבה מראש
צנתר כוכב פתוח [כזה שלא מתעגל פימה בקצה. ככל שתבחרי דק יותר בפתח- הזילוף יהיה צר יותר

לקרם- גנאש מוקצף. תכיני גנאש רגיל. תקררי שיסמיך ואז תקציפי אותו

לשאלה שלישית אין לי תשובה כי אני כבר לא ירושלמית :(

• הוסף לסימניות
תודה העני
כמעט תייגתי אותך בשאלה, כי היה לי ברור שאת תעני :)
אין עלייך בעולם

• הוסף לסימניות
יש לך מתכון טוב לגנאש? או כל אחד מהמתכונים ברשת?

• הוסף לסימניות
יש חנות במלכי ישראל
לא זוכרת איך קוראים לה- באזור של סאם בייגלס

• הוסף לסימניות
צנטר אפשר בכל חנות למוצרי אפיה שמוכרת צנטרים ממתכת. אין צורך במשהו יקר.

• הוסף לסימניות
צנטר אני ממליצה לקנות בחנות למוצרי אפיה. רוזנברג ברח' זכריה גאולה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה