כמה שאלות שיעזרו לי מאד לפני כניסה לדירה חדשה מקבלן

• הוסף לסימניות
ערב טוב

קניתי דירה בשעה טובה ואני צריכה עכשיו לבחור ולשנות כמה דברים

יש לי כמה שאלות :

1. ריצוף- אשמח להמצלצות מבריק/מט/משי.
האם מוצדק לשדרג את גודל המרצפות מהבסיס של הקבלן 80*80 ואם כן למה מומלץ איזה גודל
אשמח לקבל תמונות להשראה ורעיונות לדוגמאות יפות

2. תמונות לדוגמאות של חיפוי קירות אמבטיה וריצוף חדרים רטובים

3.מטבח - אם יש כאלו שעשו מטבח אצל אורכיד מטבחים בירושלים ויש להם תמונות לשלוח אשמח לקבל .

מחפשת משהו סטדרנטי לא מידי פשוט ולא מפואר.

• הוסף לסימניות
ערב טוב

קניתי דירה בשעה טובה ואני צריכה עכשיו לבחור ולשנות כמה דברים

יש לי כמה שאלות :

האם מוצדק לשדרג את גודל המרצפות מהבסיס של הקבלן 80*80 ואם כן למה מומלץ איזה גודל
אשמח לקבל תמונות להשראה ורעיונות לדוגמאות יפות

2. תמונות לדוגמאות של חיפוי קירות אמבטיה וריצוף חדרים רטובים

3.מטבח - אם יש כאלו שעשו מטבח אצל אורכיד מטבחים בירושלים ויש להם תמונות לשלוח אשמח לקבל .

מחפשת משהו סטדרנטי לא מידי פשוט ולא מפואר.
לא ניראלי שיש סיבה לשדרג 80*80.אבל כל אחד מה שאוהב.

• הוסף לסימניות
גודל מאד יפה. (מאד מתאים לגודל הדירות בארץ).
זה נטו!!! עניין של טעם.
מבריק כבר ממש יצא.... אני אישית מאד אוהבת מט..

• הוסף לסימניות
גודל מאד יפה. (מאד מתאים לגודל הדירות בארץ).

זה נטו!!! עניין של טעם.
מבריק כבר ממש יצא.... אני אישית מאד אוהבת מט..
אבל מכל מה שאני קוראת פה באשכולות אומרים שבמט רואים כל ליכלוך מיד וזה קשה לתחזוק

• הוסף לסימניות
אבל מכל מה שאני קוראת פה באשכולות אומרים שבמט רואים כל ליכלוך מיד וזה קשה לתחזוק
על מט??
זה תלוי בדוגמא שבוחרים פחות בסוג.
על משי הכי רואים לדעתי, כי זה גם מט וגם ממש חלק.
אבל שוב, פחות תלוי בסוג יותר בדוגמא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה