כמה שאלות שעולות לי מפעם לפעם

• הוסף לסימניות
כמה שאלות של תם שיודע רק לשאול

1. כשאני מפעיל את המחשב אני פותח את התוכנה או את הדפדפן מיד כשעולה לי שולחן העבודה, זה עלול לפגוע במחשב בטווח הארוך?
2. את חטאי אני מזכיר, קורה לי שאני פותח עכביש סולייטר ומשתעשע בו להנאתי (הורדתי לווינדוס 10 מהמדריכים כאן), לפעמים כשאני מבטל פעולה אחרונה מופיעה הודעה על שגיאה NUUL לא צפויה וזה סוגר את המשחק, מה פשר העניין?
3. כשקניתי את המחשב (נייד) פעלה בו פונקציה של פתקים צהובים, פתאום היא הפסיקה, מה עושים?

שום דבר לא דחוף, סתם מעניין אותי וחשבתי שהמומחים כאן ידעו להחכים אותי

• הוסף לסימניות
1. לא.
2. אפשר תמונה? יש קוד שגיאה?
3. חפש בהתחל> פתקים נדבקים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צל אדם;2502768:
כמה שאלות של תם שיודע רק לשאול

3. כשקניתי את המחשב (נייד) פעלה בו פונקציה של פתקים צהובים, פתאום היא הפסיקה, מה עושים?

אם לא יעזור לך החיפוש של פתקים , נסה לחפש NOTES באנגלית , בגלל שדרוג מסויים של וינדוס 10 התוכנה של הפתקים נקראת STICKY NOTES , ולא תמצא אותה בחיפוש רק כך.

• הוסף לסימניות
מעניין לעניין באותו העניין,
בחיפוש בהתחל בוינדוס 10 לא ניתן לחפש למשל את הצייר של windows רק על ידי חיפוש המילה mspaint, בשונה בוינדוס 7, וכן דברים נוספים שלא מופיעים בתוצאות החיפוש, יש פתרון לזה?
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;2502775:
1. לא.
2. אפשר תמונה? יש קוד שגיאה?
3. חפש בהתחל> פתקים נדבקים.

תודה

לא צילמתי, זה ללא קוד שגיאה אלא בערך הניסוח שציטטתי בהודעה

יש לי את האייקון של הפתקים מוצמד בשורת המשימות, זה פשוט לא נפתח, לוחצים על האייקון הוא מודגש לכמה רגעים וזהו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משיקו;2502835:
מעניין לעניין באותו העניין,
בחיפוש בהתחל בוינדוס 10 לא ניתן לחפש למשל את הצייר של windows רק על ידי חיפוש המילה mspaint, בשונה בוינדוס 7, וכן דברים נוספים שלא מופיעים בתוצאות החיפוש, יש פתרון לזה?
תודה

אצלי גם קורה משהו מוזר עם החיפוש, יש הרבה כלים של ווינדוס שיש להם שתי שמות שהחיפוש של השם המלא שלהם לא נותן שום תוצאה ורק כשאני מחפש את המילה השניה הוא מוצא אותם. למשל: "המשימות" כדי לחפש את מנהל המשימות "ההתקנים" כדי לחפש את מנהל ההתקנים ו"רשימות" בשביל פנקס רשימות "הבקרה" בשביל לוח הבקרה...

מישהו השתגע שם ב MS?

• הוסף לסימניות
בזבזתי המון זמן כדי להיתקל שוב בבעיה הזו בעכביש סולייטר ולהעלות כאן תמונה, לפעמים כשמבטלים פעולה אחרונה זה מה שמופיעצפה בקובץ המצורף 348653
מה הסיפור שלו?
זה קורה דווקא כשהמשחק מתפקד טוב...

קבצים מצורפים

• סולייטר נוול.png
    KB 1,017.3 · צפיות: 19

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה