כמה שאלות

• הוסף לסימניות
במקום לפתוח כמה אשכולות אני שואלת הכל פה:

1. כמה קלוריות יש ב 100 גר' חזה עוף?

2. כמה אבקת כביסה - לפי מדידה בכוס ח"פ צריך לשים במכונה 5 ק"ג?

3. בהתפחת בצק לחלות (קילו וחצי), יעיל לחלק את הבצק לתפיחה בשתי קערות? כי החלק התחתון לא תופח כ"כ טוב..

תודה!

• הוסף לסימניות
עונה על 3.

אין צורך לחלק, כל חצי שעה-45 דק' לשים שוב והופכים את הבצק. לא נותנים לו לתפוח ברצף באותה תנוחה.

• הוסף לסימניות
מה קורה לחזה בבישול שהוא מוסיף כ"כ הרבה קלוריות?

• הוסף לסימניות
אבקת כביסה- אני שמה חצי כוס ח"פ בערך.
(אני משתמשת בח"פ קשיח, של שתיה חמה.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמי1;1357467:
מה קורה לחזה בבישול שהוא מוסיף כ"כ הרבה קלוריות?
הוא שוקל פחות כי המים מתאדים
אך הקלוריות לא מתאדות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיטי 123;1357475:
אבקת כביסה- אני שמה חצי כוס ח"פ בערך.
(אני משתמשת בח"פ קשיח, של שתיה חמה.)

איזה רעיון!
תמיד הכוס מתכוצ'ת לי וח"פ קשיחה מחזיקה יותר טוב.
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה