כמה שאלות

• הוסף לסימניות
שלום לכולם, כיף לשטוף ת'עיניים ביצירות המדהימות פה של כולם!!!
מהרגע שנכנסתי לאתר (וזה לא קרה מזמן...) ההשראה שלי משתוללת וכל הגלגלים של החלק היצירתי שבמוח מסתחררים בטיל! כמה רעיונות! כמה ביצועים! מדהים מה שאפשר לשאוב מפה!!!
יש לי כמה שאלות פשוטות (ככה נראה לי בכל אופן...)
1) איך עושים קישור? כלומר, איך פועלים אחרי שהלחצן החמוד למעלה נלחץ? (משם הסתבכתי)
2) כמה שנים האתר (ואני מאמינה שגם הפורום) פועל?
תודה מראש, ויום מקסים מלא ביצירתיות מתוקה!

• הוסף לסימניות
בהתחלה מעתיקים את הכתובת המיועדת, ואחרי שלוחצים על האיקון של הקישור, מדביקים אותו שם.
וממשיכים לכתוב שורה מתחתיו.

• הוסף לסימניות
וכשאני רוצה לקשר בקישור פנימי. כלומר, לנושא אחר?

• הוסף לסימניות
את לוחצת על האייקון הזה:
ושמה בו את הקישור

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 7.5 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 10.2 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית סקלר;1706494:
ומה אני עושה הלאה עם זה?

מדביקה את הקישור הרצוי במקום של הURL

• הוסף לסימניות
אויש, הסתבכתי עם זה שוב.
איך אני מדביקה את הקישור? מהו הקישור בכלל??? אני תושבת שצריך כתובת כלשהי שהלוחץ יופנה אליה. איך אני מתרגמת לכתובת נושא אחר לדוגמא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית סקלר;1706531:
אויש, הסתבכתי עם זה שוב.
איך אני מדביקה את הקישור? מהו הקישור בכלל??? אני תושבת שצריך כתובת כלשהי שהלוחץ יופנה אליה. איך אני מתרגמת לכתובת נושא אחר לדוגמא?
אם את רוצה להביא קישור לדף או אתר כלשהו אז כפי שאמרו לך את מעתיקה את השורה של הדפדפן ומדביקה את זה איפה שאת רוצה
במקרה שאת רוצה שהקישור יהיה על מילה מסויימת, הרבה פעמים כותבים כאן לדוגמא יש כאן את מה שאת מחפשת והמילה כאן היא קישור לדף מסויים
איך עושים את זה? את משחירה את המילה כאן ולוחצת על האייקון עם הגלובוס שהראו לך מקודם, מוחקת את האותיות משם ומעתיקה את הקישור ומאשרת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה