כמה שהם מתוקים - ככה הם שובבים

• הוסף לסימניות
כיף לצלם חברה נמרצים
(אין לי תאורה הכול בתאורת חלון +פלש מוקפץ)

• הוסף לסימניות
יפה מאד.
אם אמור להיות כתוב שם "צ'יז" אז אני חושבת שכותבים את זה כמו גבינה באנגלית Cheese
חמודה המצלמה שיוצאת מהפריים אך שימי לב שיש עליה השתקפות אדומה מהרקע וזה לא נראה טוב על הרקע הלבן שמתחת.

• הוסף לסימניות
באמת רציתי לשאול איך כותבים צ'יז באנגלית

• הוסף לסימניות
יפה מאוד אולי תחלליפי את הרקע האדום בשחור אני חושבת שזה יהיה יותר נעים לעין וגם יותר נכון מבחינה עיצובית

• הוסף לסימניות
מאוד אהבתי הילדה עם הכובע קש בתמונה השניה, התאורה שם מקסימה ובכלל הפוזה מתוקה! גם התמונות הנוספות בדף הזה ניראות יפות, אבל קשה להתרשם בצורה כזו
אולי תעלי אותן שלמות? הן שוות הסתכלות יותר מעמיקה

• הוסף לסימניות
היה מעניין לראות את התמונות כפי שהן.
נראה מעניין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Splash Design;1301492:
יפה מאוד אולי תחלליפי את הרקע האדום בשחור אני חושבת שזה יהיה יותר נעים לעין וגם יותר נכון מבחינה עיצובית
האלבום מורכב מצילום על רקע לבן עם בגד אדום ודף אחר כך להפך ויש גם דף ברקע שחור וצילומי חוץ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טירה;1301497:
מאוד אהבתי הילדה עם הכובע קש בתמונה השניה, התאורה שם מקסימה ובכלל הפוזה מתוקה! גם התמונות הנוספות בדף הזה ניראות יפות, אבל קשה להתרשם בצורה כזו
אולי תעלי אותן שלמות? הן שוות הסתכלות יותר מעמיקה
תודה
רציתי גם חו"ד על העיצוב
אני יעלה את התמונות האלה באשכול נפרד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 0405 - שירה;1301720:
תודה
רציתי גם חו"ד על העיצוב
אני יעלה את התמונות האלה באשכול נפרד

חו"ד על העיצוב נראה לי מתאים בפורום עיצוב:)

• הוסף לסימניות
משתוללים בחוץ

הנה התמונות כפי שצולמו
(ההקטנה מורידה לי את האיכות שלהם.. במקור הן יותר חדות)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 0405 - שירה;1301715:
האלבום מורכב מצילום על רקע לבן עם בגד אדום ודף אחר כך להפך ויש גם דף ברקע שחור וצילומי חוץ
הרעיון יפה אבל האדום ברקע לדעתי גורע מהתמונות
וזה לא מחמיא לעיצוב תנסי אולי להחליף צבע או לשחק אם זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה