דרוש מידע כמה שווה שעת גרפיקה

• הוסף לסימניות
רציתי להתייעץ אתכם
אני רוצה לדעת כמה מתמחרים גרפיקה היום, כמובן גרפיקאית איכותית בעלת ניסיון
כמה לוקחים לשעת גרפיקה
או כמה לוקחים לדוגמא ללוגו, בלנק, דף פרסומת...
אשמח לכל תגובה
תודה

• הוסף לסימניות
רציתי להתייעץ אתכם
אני רוצה לדעת כמה מתמחרים גרפיקה היום, כמובן גרפיקאית איכותית בעלת ניסיון
כמה לוקחים לשעת גרפיקה
או כמה לוקחים לדוגמא ללוגו, בלנק, דף פרסומת...
אשמח לכל תגובה
תודה
היי אפרת :)
בד"כ שאלות כאלו נותרות ללא מענה---
אבל בגלל שאני מכירה אותך - זכית ;)

עלות שעת גרפיקה תלויה בהמון פרמטרים
בניסיון, במקצועיות, ברמה, בסגנון....
גם מאוד משנה אם אותה "גרפיקאית" מעצבת או ביצועיסטית.
ולכן כל אחת תגיד לך מחיר שונה החל מ-30 ש"ח (-מתחילות ממש, בדפוס בד"כ) ועד ל500 ש"ח ואף יותר.

אותו דבר גם לגבי עלות לוגו, בלאנק ופרסום.
המחירים מאוד משתנים מאחת לשנייה.
זה באמת נראה לי תחום שהטווח בו הוא מאוווווווד עצום.

המלצה שלי אם את מחפשת גרפיקאית -
לראות משהי שאת אוהבת את העבודות והסגנון שלה - ולפי זה לברר מה המחיר שלה.

אם את מבררת כדי לדעת בשביל עצמך -
אז יש סקר שהעלו בפרוג בשנה האחרונה אולי יכול לתת לך אינדיקציה
סקר מחירים גרפיקאיות

בהצלחה :)
וד"ש לכולם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה