לימוד נהיגה כמה שיעורים בין טסט לטסט?

• הוסף לסימניות
כמה שיעורים מקובל לעשות בין טסט לטסט?
המורה טוענת שצריך 2 + חימום.
אני מרגישה שחבל על הכסף והשיעורים האלו לא נותנים לי כלום, כי תכלס היא לא מעירה לי, וכבר לא מכוונת רק אומרת שאני מצויינת.
אני גם מרגישה שיש לי הרבה יותר פוקוס אחרי הרבה זמן שלא הייתי על ההגה.
מה באמת מקובל?
מבחינתי היה ללכת על אחד, אבל היא הצליחה לערער לי את הבטחון...

• הוסף לסימניות
שיעור אחד ממש לפני הטסט אמור להספיק
במקרה שעבר הרבה זמן - אפשר לעשות עוד שיעור כמה ימים לפני.

• הוסף לסימניות
כמה שיעורים מקובל לעשות בין טסט לטסט?
המורה טוענת שצריך 2 + חימום.
אני מרגישה שחבל על הכסף והשיעורים האלו לא נותנים לי כלום, כי תכלס היא לא מעירה לי, וכבר לא מכוונת רק אומרת שאני מצויינת.
אני גם מרגישה שיש לי הרבה יותר פוקוס אחרי הרבה זמן שלא הייתי על ההגה.
מה באמת מקובל?
מבחינתי היה ללכת על אחד, אבל היא הצליחה לערער לי את הבטחון...
אני לא עשיתי בכלל ועברתי בטסט שני

• הוסף לסימניות
אחד לפני הטסט, ואם ממש מרגישים צורך אז אחד בין לבין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה