דרוש מידע כמה שיעורי נהיגה מקובל לעשות

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• ביאור.png
    ביאור.png
    KB 29.8 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
בעיקרון אם עשית 28 שיעורים בגיר אוטומטי אין צורך בעוד שיעורים, מורה הנהיגה ודאי ישמח לתת לך כמה שיותר שיעורים אך גם בזה אין כל ענין, אם אתה בטוח בנהיגה שלך ויודע שאתה נוהג נכון ניתן לבצע 2 שיעורים עדיף מפוצלים לפני הטסט רק כדי להזכיר לעצמך (כמובן שאינך חייב יש לי חבר שאחרי חודש וחצי מהשיעור האחרון שלו עבר טסט מבלי שום שיעור), אם אתה מרגיש שאתה נוהג טוב אך מפחד לאבד את זה אני אישית עשיתי לצורך כך שיעור כפול כל שבוע לכאורה מספיק שיעור וחצי אם המורה מוכן כמובן

בהצלחה בטסט שיעבור בקלות

• הוסף לסימניות
ייתכן כמה זמן שיעור 40 דק' או שיעור כפול פעמיים בשבוע? וכן האם את בטוחה כבר בנהיגה או עוד לו (הדרך לבדוק כמה ההערות את מקבלת בשיעור אם זו מורה טובה לא אמור להיות יותר מ1-2)

• הוסף לסימניות
בערך 1-2 הערות
בדכ אין נגיעה בברקס או בהגה
היא אמרה לי לעשות שיעור בין עירוני וחוץ מזה שני שיעורים קצרים בשבוע

• הוסף לסימניות
שאנשים אומרים לי שהם עשו 28 שיעורים
הן מתכוונים כולל השיעורים של התרגול
או שזה שיעורים עד הפנימי?

• הוסף לסימניות
זה תלוי במורה יש כאלו שמחכים עם הטסט הפנימי עד לאחר 28 שיעורים ורק אז מזמינים טסט ולכן צריך לחכות כ3-4 שבועות יש כאלו שעושים טסט פנימי מוקדם יותר ומזמינים טסט שכשיגמרו 28 שיעורים יהיה קרוב לטסט

• הוסף לסימניות
יש מורים שמוצאים גם לטסט רגיל לפני28 שיעורים, מה החוק מחייב איני יודע, ואין מה להתקדם לטסט לפני שמוכנים ומרגישים בטוחים בנסיעה

• הוסף לסימניות
בין טסט פנימי לחיצוני
לא חושב שיש תשובה חד משמעית, ענין של תחושה אישית ובטחון בנהיגה.
רק אעיר שלא מוכ(ר)ח שצריך לעשות שיעור צמוד לטסט,
אני עשיתי יומיים קודם ולתחושתי זה עזר לי יותר מאשר שיעור צמוד שאז מגיעים לטסט קצת עייפים.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תכלס הולך לצאת לי 35 שיעורים עד הטסט החיצוני זה הגיוני? ואם לא עוברים אז בכלל עוד מלא שיעורים ...

• הוסף לסימניות
אני עברתי אחרי כ40 שיעורים ו3 טסטים אם ח"ו לא עוברים בטסט עד הטסט שלאחר מכן זה עד שבועיים ואם נוהגים טוב אין עניין לעשות מידי הרבה שיעורים בניהם בד"כ 1 יום לפני הטסט מספיק
העיקר זה להגיע לטסט רגוע ולנהוג כמו שיודעים מבלי לחץ

• הוסף לסימניות
קחי שיעור אחד או שיעור וחצי פעם בשבוע.
35 זה לא הרבה בכלל. רוב האנשים לא מוכנים לטסט בפחות מזה.
ואם לא עוברים אז עוד שיעור לפני הטסט הבא.
(לי היה בין הטסט הראשון לשני מעל חודש. עשיתי שיעור אחד מיד אחרי הטסט הראשון לעבד אותו ועוד שיעור לפני הטסט השני)

• הוסף לסימניות
שאדם אומר לי שהוא עשה 20 שיעורים
זה כולל השיעורים של התרגולים האלה ?
אני לא מצליחה להבין

• הוסף לסימניות
חצי בלת"ק
אין מקובל, יש מה אתה צריך.
לי המורה אמרה בין הטסטים לעשות שיעור בשבוע רק כדי שיהיה רצף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה