כמה שנים אפשר לקבל מענק/ החזר שכ"ל ללימודי B.A.

• הוסף לסימניות
קיבלתי בשנתיים האחרונות החזר ומענק
האם אפשר להגיש בקשה להחזר שנה שלישית לתואר ראשון?
או שיש דבר כזה מענק ללימודי יעוץ בלי קשר לתואר?

• הוסף לסימניות
כשמשרד החינוך הכניס את אופק חדש, הוא מימן לכל המורות את הלימודים לBA.
אולי כשהוא מכניס את אופק חדש למערכת החרדית הוא גם יממן.
מה המדיניות כיום ?
איני יודע.

• הוסף לסימניות
מתוך הפורטל https://poh.education.gov.il/professional-development/academic-grants/

עובד הוראה רשאי לקבל במהלך כל שנות עבודתו בהוראה 3 מענקים מלאים ב-3 שנים נפרדות. באפשרותו לפרוס את המענקים על פני יותר מ-3 שנים. במהלך שנת לימודים אחת באפשרותו לקבל מענק שעות או השתתפות בשכר לימוד. הלומדים לתארים אקדמיים שני ושלישי רשאים לבקש יחידת מענק רביעית, והאגף יחליט אם לאשרו בהתאם לתקציב העומד לרשותו. עובדי הוראה בחצי שנת שבתון יכולים לקבל חצי מהמענק שהיה מאושר להם לולא היו בחצי שבתון.

• הוסף לסימניות
שלום, אני מורה חדשה ואני אשמח אם יש משהו שיוכל להסביר לי ממש בפרוטרוט
על החזר שכר נלימוד על B A מי מקבל, ממי אני מבקשת, ומה אני מבקשת
איך זה עובד בכלל???
ועוד פרטים שכדאי לי לדעת בתור ירוקה בתחום
תודה רבה מראש!!

• הוסף לסימניות
המקום בו את לומדת בד"כ מטפל בהגשת הבקשה מול משה"ח
החזר שכל לBA נראה לי מקבלים רק אם יש לך נסיון מעל 4 שנים בהוראה (ואולי אפילו באותו מקום) ומעל 30 או 50 % משרה
יש החזר שמקבלים בםעימה אחת בשבילו צריך 50% ויש מענק שעות שמקבלים כתוספת שעות בכל חודש נראה לי בשבילו צריך 30%

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה