כמה שעות עבודה?

• הוסף לסימניות
אם מישהו יוכל בבקשה לומר לי בערך , לא מדויק
כמה שעות עבודה אמור לקחת סרט של 20 דק שערכתי הביאו לי כ 40 הסרטות חלק זה ברכות כתובות לסרוק וכו
עשיתי קצת אפטר לפתיחה ולפי מה שכל אחד אמר שילבתי קליפים בחלק הצדדי של המסך
שאותו הכנתי מראש בעצוב מסוים כמובן שירים וכו
כמה הייתם לוקחים על כזה סרט ויותר מענין אותי כמה שעות עבודה בערך היה לוקח לכם להכין
תודה מראש למי שיענה....

• הוסף לסימניות
אולי אם תראי את התוצר המוגמר ניתן יהיה לשער את שעות העבודה הכרוכות בו,
זה יכול לקחת שעה ויכול גם 40 שעות, תלוי מאד ברמת העריכה

• הוסף לסימניות
שעות? זה כ"כ משתנה
השאלה אם זה כולל תקוני צבע? חיתוכים? וכו'
השאלה מה רמת הפתיח ועוד ועוד

אני כעורכת, כמעט תמיד מופתעת בסיומה של עבודה מכמות השעות שהיא לקחה
לפעמים אני מופתעת גם מהמהירות...

הערכה גסה ממש לסרט כמו שציינת: 10 שעות

• הוסף לסימניות
זה מה שאני גם חשבתי ואמרתי ללקוח לבסוף זה לקח יותר והוא היה המום ולא לזה התכון( על אף שאמרתי מראש ) ועכ רציתי לדעת כדי להיות הוגנת על שבכל מקרה אני לוקחת מחירים ממש זולים כך שגם אם לקח יותר זמן אבל בכסף זה לא יותר

• הוסף לסימניות
אלה העבודות שעובדים עליהם כל כך קשה ומקבלים תמורתם כל כך מעט.
ולכן במקצוע כזה לפני כל עבודה צריך להיות תיאום ציפיות ומחירים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה