כללי כמה שערים לספרי קודש (תוצאה של יום משעמם)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רימון;217703:
גרפיקנער, עבודה יפה! השיעמום הי' במשך זמן לא מועט... ניכרת ההשקעה !

רימון ידידי, אכן מדובר בהשקעה, אבל אם אתה מוכן מראש, שער כזה יכול לקחת לא יותר מחמש דקות.

למשל: העיגולים מסביב- הם מברשת שיצרתי בעצמי. הצורה שמרכיבה את עיקר השער, היא צורה שהיתה לי כבר, ושמרתי אותה בתוך חלון הסמלים. כמו כן יצרתי סגנונות עם צבע קו ומילוי והילה מסביב, ושמרתי אותם, כך שכאשר באתי לעשות את השער - הכל היה מוכן לי, ולא הייתי צריך ליצור אותם מהתחלה.

• הוסף לסימניות
איך יוצאים מברשת כזו כמו שציינת?

• הוסף לסימניות
מברשת

איך יוצרים מברשת כמו זו שאתה כותב עליה?

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 758.1 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
הכי אהבתי את האחד לפני אחרון, הוא פשוט מיוחד!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
עוד אחד

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 808.2 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
יש לי שאלה: מישהו יכול להסביר לי למה בכל המברשות שעשיתי, הפינה הימנית התחתונה אינה יוצאת טוב? שימו לב להבדל בין פינה זו לשאר הפינות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה