כמה שצורת הפה משנה את כל ההבעה...

• הוסף לסימניות
הכל אותו הדבר בדיוק, חוץ מהפה

קבצים מצורפים

• kkk.png
    kkk.png
    KB 48.8 · צפיות: 33
  • תמונה7 (2).png
    תמונה7 (2).png
    KB 163.2 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
חחח..מגניב :D:D

• הוסף לסימניות
מעולה!

• הוסף לסימניות
יפה!
אהבתי את הדמות :cool:

• הוסף לסימניות
חחחחח
עכשיו תעשי את אותו רעיון עם הגבות :p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוודית;n5066587:
חחחחח
עכשיו תעשי את אותו רעיון עם הגבות :p

בלינדר!

• הוסף לסימניות
אני עוקבת אחרי הציורים שלך
נראה לי יותר שהיד המציירת זה מה שמשנה כאן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

בהתחלה לא זיהיתי אותו. זהו 'חנניה שובר המשקלים'. הוא נחתך לרבע, השיל מעליו רובדי שומן עסיסיים במהירות שיא.

רק לפני שלושה חודשים ראיתי אותו – או לפחות את רובו – כמה שעיניי הצליחו לסקור את גופו הענק בפריים אחד.

"איך עשית את זה?", שאלתי אותו בתדהמה. "תגלה לי את הסוד שלך", התחננתי.

אם הוא, מכונת השמדה מסיבית של מזון, הצליח – אז אולי גם לי יש תקווה.

כבר ניסיתי את כל סוגי הדיאטות. כלום לא עבד. החיבה שלי לאוכל גברה על כל משטר תזונתי.
ספרים עבי כרס והרצאות בלי סוף על תזונה מאוזנת ובריאה קרסו נוכח בורקס תפוחי אדמה אצילי אחד. זה לא שהם לא היו משכנעים – דווקא כן, מאוד – אבל איך שמבטי הצטלב במבטו השובב של המאפה המלכותי, האהבה היא זו שניצחה את הכול.

האופציה של ניתוח או זריקות לא באה בחשבון. היא מורידה נקודות קריטיות בשידוכים.
אבל עכשיו, כאשר חברי – הטנק הלא-מתכתי הראשון בהיסטוריה, אימת הפחמימות – עשה את זה, אני מתמלא שוב בתקווה גדולה. אולי זה בכל זאת אפשרי.

"עזוב אותך מהשיטות המלומדות", אמר הצפלון הטרי. "פשוט תסתום את הפה", המליץ בחום.
"מה אתה מדבר שטויות?", כעסתי עליו. "מי כמוך יודע שזה לא עובד", הטחתי בו. "זו השיטה האחרונה שניסיתי. שבועות לא אכלתי כמעט – עד שהגיע חג שבועות, ואכלתי עוגות חלביות בכמות שאנשים לא אוכלים לאורך שבועות", הוכחתי את צדקת דבריי.
"לא הבנת בכלל", צחק חרישית. "תעשה ניתוח – ואז תסתום את הפה. כלומר, אל תספר לאף אחד שנותחת, אלא תספר שפשוט סתמת את הפה."
 תגובה אחרונה 

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה