כמה תמונות בסטודיו

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• IMG_9184 copy copy.jpg
    KB 128.6 · צפיות: 13
  • IMG_9232 copy.jpg
    KB 108.5 · צפיות: 14
  • IMG_9257 copy.jpg
    KB 89.6 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
1. בלי להיכנס לנושא עיבוד הצבעים הסלקטיבי (שההורים בטח יאהבו), התמונה מבולגנת מידי ועמוסה בפרטים. הפרצוף של המתוקה לא בדיוק חד או בגלל שהוא לא בפוקוס או בגלל ההקטנה.

2. תאורה מאד יפה וגם תפיסה מחמיאה. חבל על ראש הגיטרה שמציץ, ובכלל היה עדיף רקע יותר נקי, ואולי כסא ילדותי חמוד ולא סתם ספה (או מה שזה) שלא תורמת לצילום מבחינה רעיונית.

3. אהבתי!

4. תאורה יפה מאד! אולי קצת חוסר חדות בעיניים. היה עדיף לקמפז מעט יותר לשמאל מכיוון שהמבט של הזאטוטה מושך לימין (או ליתר דיוק להעדיף מבט של הילדה לצד ימין, זה יותר מתאים מבחינת התאורה).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;476279:
1. בלי להיכנס לנושא עיבוד הצבעים הסלקטיבי (שההורים בטח יאהבו), התמונה מבולגנת מידי ועמוסה בפרטים. הפרצוף של המתוקה לא בדיוק חד או בגלל שהוא לא בפוקוס או בגלל ההקטנה.

2. תאורה מאד יפה וגם תפיסה מחמיאה. חבל על ראש הגיטרה שמציץ, ובכלל היה עדיף רקע יותר נקי, ואולי כסא ילדותי חמוד ולא סתם ספה (או מה שזה) שלא תורמת לצילום מבחינה רעיונית.

3. אהבתי!

4. תאורה יפה מאד! אולי קצת חוסר חדות בעיניים. היה עדיף לקמפז מעט יותר לשמאל מכיוון שהמבט של הזאטוטה מושך לימין (או ליתר דיוק להעדיף מבט של הילדה לצד ימין, זה יותר מתאים מבחינת התאורה).

נכתב ע"י צלמת;476271:
תודה על הערות!
אכן יש הורים שאוהבים את כל האביזרים
הנה גם ברקע לבן

קבצים מצורפים

• IMG_8965.JPG
    KB 90.5 · צפיות: 15
  • IMG_8986.JPG
    KB 117 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
כתבתי שההורים אוהבים אולי עיבוד סלקטיבי. לגבי ריבוי האובייקטים בפריים (הצילום הראשון בהודעה הראשונה) כתבתי שזה מבולגן מידי בלי קשר להורים (אני כהורה לא הייתי מרוצה מזה, עיבוד סלקטיבי טוב אולי כן היה מעניין אותי).

התמונות על הרקע הלבן מרשימות יותר מבחינת צבעים.

בראשונה הייתי נותן מעט יותר מהאובייקט בו היא אוחזת (כסא) עם עוד ספייס לכיוון המבט. הילדה עם מבט מפוחד/מתבונן על משהו אבל חסר את הכיוון אליו היא מסתכלת. אולי היה כדאי לנסת פריים מאוזן. בס"ה תאורה יפה וחדות טובה.

השניה נראית מאד מאולצת ומאד לא אהבתי את החיתוכים. יש גם איזה כתם לבן מצד ימין למטה והתאורה על הפנים פחות טובה לטעמי.

בס"ה המבטים בסט הראשון יותר טובים, הסט השי יותר מרשים. בשניהם יש מה לשפר לטעמי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;476279:

כשהגבתי היו ארבעה צילומים, היכן נעלמה התמונה הרביעית?

• הוסף לסימניות
תמונות מתוקות ומדהימות

• הוסף לסימניות
שלום טובהלה דבר ראשון לא קל לתת ביקורת שיש כל כך הרבה תמונות אבל אני יודעת שאני גם מעלה לפעמיים 3 תמונות....
בתמונה הראשונה באמת יש יותר מדי דברים והחשיפה לא נכונה וחסר פוקוס וגם אני לא אוהבת עריכה כזאת.
השניה חמודה אבל הרקע יותר מדי תופס לי את העין
השילישי הטובה בסט אבל חבל על הקיפולים הרקע כמובן את זה אפשר לתקן בפוטושופ
הראשונה על הרקע הלבן חשוכה מדי
השניה קצת יותר טובה מבחינת חשיפה אבל כמו שאמרו שיש משהוא לבן על הכיסא ולי אישית חסר מבט למצלמה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י photosbyrik;476897:
שלום טובהלה דבר ראשון לא קל לתת ביקורת שיש כל כך הרבה תמונות אבל אני יודעת שאני גם מעלה לפעמיים 3 תמונות....
בתמונה הראשונה באמת יש יותר מדי דברים והחשיפה לא נכונה וחסר פוקוס וגם אני לא אוהבת עריכה כזאת.
השניה חמודה אבל הרקע יותר מדי תופס לי את העין
השילישי הטובה בסט אבל חבל על הקיפולים הרקע כמובן את זה אפשר לתקן בפוטושופ
הראשונה על הרקע הלבן חשוכה מדי
השניה קצת יותר טובה מבחינת חשיפה אבל כמו שאמרו שיש משהוא לבן על הכיסא ולי אישית חסר מבט למצלמה

תודה ריקי!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;476306:
כתבתי שההורים אוהבים אולי עיבוד סלקטיבי. לגבי ריבוי האובייקטים בפריים (הצילום הראשון בהודעה הראשונה) כתבתי שזה מבולגן מידי בלי קשר להורים (אני כהורה לא הייתי מרוצה מזה, עיבוד סלקטיבי טוב אולי כן היה מעניין אותי).

התמונות על הרקע הלבן מרשימות יותר מבחינת צבעים.

בראשונה הייתי נותן מעט יותר מהאובייקט בו היא אוחזת (כסא) עם עוד ספייס לכיוון המבט. הילדה עם מבט מפוחד/מתבונן על משהו אבל חסר את הכיוון אליו היא מסתכלת. אולי היה כדאי לנסת פריים מאוזן. בס"ה תאורה יפה וחדות טובה.

השניה נראית מאד מאולצת ומאד לא אהבתי את החיתוכים. יש גם איזה כתם לבן מצד ימין למטה והתאורה על הפנים פחות טובה לטעמי.

בס"ה המבטים בסט הראשון יותר טובים, הסט השי יותר מרשים. בשניהם יש מה לשפר לטעמי.

נכתב ע"י כדרלעמר;476332:
כשהגבתי היו ארבעה צילומים, היכן נעלמה התמונה הרביעית?

תודה!!!!הכל נלקח לצומת ליבי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה