זה ממש בנשמתך .... הא ?נכתב ע"י mig;950353:למה כמה??????
נגמר המקום בפרוג??????
תודה רבהנכתב ע"י album;950411:מקסים!
התוכי והתאנים (בא לי לאכול .... לא רואים פה ת'תולעים)
חבל שהעלת את כולם ביחד!!
נראה לי שכל תמונה היתה זוכה לאשכול מכובד של תגובות....
האחרונה הוציאה לי את כל התיאבון...
אפשרנכתב ע"י יהודה גלר;950396:אפשר להשתמש בתמונה הראשונה?
נכתב ע"י דוד דנברג;950422:תודה רבה
הנה היא בצבע בשביל להוציא לך את התיאבון רטרואקטיבית![]()
נצרתנכתב ע"י album;950430:מאיפה אתה משיג את החבר'ה האלה???
תודה רבה מוטינכתב ע"י moti!a;950662:היי דוד
שוב אתה מעלה את כל הדיסק ??
אתייחס ל 2 תמונות
הראשונה - תמונת פאנינג שבוצעה טוב אבל פוספסה מבחינת העיניין
מה שיצא לך כאן זה בעיקר מעקה !!
תמונת הדררות יפה ,תנועת הכנף משדרגת, הייתי מחדד את העין והראש
ולטעמי פריים אנכי היה מתאים יותר ( יותר מידי ריק משמאל)
בהצלחה
מוטי![]()
נכתב ע"י דוד דנברג;950759:תודה רבה מוטי
העניין בראשונה היה פחות הפאנינג ויותר העניין שנראה שהרכב נוסע נגד כיוון התנועה, ובנוסף לכל זה הוא גם לא חגור ומדבר בטלפון ו... תחושה של נוסע מהר. ולכן המעקה הוא העניין
הדררות צולמו תוך כדי עבודת צילום בעפולה, משהוא קרא לי לחלון לראות אותם על העץ ממול, החלפתי מהר עדשה, וצילמתי בתנאי תאורה קשים (F/5.6 S -1/50 ISO 1000 ו-200 מ"מ) ובנוסף לקרופ זה מה שיצא. נסתי חידוד הוא רק הדגיש את הרעש.
הערות שלך תמיד בונות (תבוא יותר)
שוב תודה רבה![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים