צימר כמה תסכימו לשלם עבור צימר ברמה הגבוהה ביותר?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
- פרטיות מוחלטת
- בריכה פרטית
- כל הפינוקים האפשריים
- גישה נוחה
- מתאים לזוג בלבד
- אי שם בצפון
- חדש מהניילונים

אני שואלת בשביל בניית תמחור הוגן לצימר חדש שבנייתו מסתיימת בימים אלו
תלוי מתי
יולי אוגוסט 800 - 1000 ללילה
(כמובן רק בהתחלה שנה אח"כ המחיר יכול להיות כפול 1600 רק כדי שיכירו אותו אז בהתחלה תמיד עושים יותר זול)
ובשר חודשי השנה
חורף 500 - 450 ללילה סופ"ש 700
קיץ אמצ"ש 600 סופ"ש 800 -900 ללילה
וכמובן אשמח לקבל את המספר של הצימר
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תראי, מושב גורן זה כבר מידי בצפון, ככה שזה שיקול בשבילי למרות שיש לי רכב,
מצד שני אני מחפשת בנרות! צימר מבודד עם בריכה בנויה (לא על עמודים) ושיש נוף מהבריכה למרחב הפתוח, זה נותן הרגשה אחרת לגמרי, אבל שהצימר בקו ראשון, ככה שלא רואים אפילו מהחצר וילות ובתים אחרים. שהמקום נקי ומטופח, ובריכה מחוממת, זה דבר שלא צריך להגיד,
אגב אם יש פה מישהו שמכיר כזה דבר תייגו אותי...
הפלוסים, אם יש הוקי, כדורגל שולחן, תאורה מגניבה בבריכה ובחצר, ג'קוזי חיצוני, קפסולות קפה וחלב, שוקולד וחטיפים, מגבות בשפע ונעלי בית, מקום מסודר למנגל, נדנדות, מזרון צליה צף... אני הייתי משלמת למעלה מ-1000,
אבל אני צריכה להאמין שבאמת חלומותי מתגשמים שם, כי אני לא יוצאת מתי שבא לי, אז עד שאני כן יוצאת חשוב לי הדברים הנ"ל קצת יותר מכסף... אבל אם זה כבר מידי יקר, היום חו"ל זה כבר אופציה זולה להרבה זוגות...
הכי בא לי זה סגנון של בריכה נשפכת או בשמה השני בריכת עד, כזה דבר- מכירים??
yjdtyjdtjdm09_g.jpg
blupooly_06_x5.jpg
כן התמונה השניה ממלון בראשית
עולה שם ללילה קצת יותר מ1000 .... וחוצמזה שממה שעברתי בעבר על התמונות שלהם זה לא בדיוק פרטיות כי חדרים מעליך במדורג

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני גם סבור שכל ולוקחים יותר לילות המחיר אמור לרדת זה כדאי גם לבעל הצימר וגם לנופש
ברור
הם לא צריכים להביא מישהו שינקה ויכבס
שזה לבד עלות
מה גם שתמיד עדיף ימים רצופים ומלאים כי ברגע שמשכירים לימים בודדים קורה הרבה שנתקעים עם ימי שישי ראשון ושלישי

• הוסף לסימניות
תודה גדולה לכל המגיבים!
קיבלתי למייל המון המון מידע והצעות ייעול.
חלק מהדברים רלוונטיים ונכונים מאוד.
לכל מי שביקש במייל תמונות, מחירים וגם אלו שביקשו לתפוס תאריכים... הצימר לא מוכן סופית לאיכלוס, ייקח עוד קצת זמן, בזכותכם זה יהיה מהר יותר..
אני עדיין בוחנת כמה רעיונות ששלחו לי, נשתדל ליישם ולהנעים את השהות של האורחים!
אשמח לרעיונות נוספים/כל הצעה מבעלי ניסיון/עשה-לא תעשה

• הוסף לסימניות
שרשור מעניין.
נראה מהודעות רבות כאן, שהמחיר הנורמלי [?] ללילה הוא כ-1000 ש"ח.
@nomi1984 אני מתנצל על הסטייה מהנתיב המקורי של השרשור, אבל אם אני צודק בהשערתי, זה יוכל לתת לכם כיוון למי לייעד את הצימר בהמשך ולתמחרו בהתאם:
יש לי הרגשה [אולי אני טועה] שמי שמגיע לצימר ברכב מוכן לשלם יותר מאלו שמגיעים בתחב"צ. אולי בשל מעמד סוציו-אקונומי גבוה יותר, ואולי בשל ניסיון רב יותר בצימרים ומחיריהם.
אם הצימר שלכם נמצא ב"חור" שקשה להגיע אליו בתחב"צ, הרי שהנכם פונים לקהל יעד שמוכן לשלם יותר [בניגוד לצפת/מירון ועוד הרבה מקומות 'משלנו' בהם יש תחבורה קלה]. קחו זאת בחשבון התמחור.
בכל מקרה בהצלחה רבה ולא לשכוח לתת הנחה למי שהגיע דרך פרוג...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
וסוף סוף צריך לזכור שצימר מפנק ומושקע עם בריכה פרטית וכו', מעניק לזוג ליגה אחרת של חופשה מול בית מלון מפואר ככל שיהיה.
אז כל הדיבורים על ... אם זה כ"כ יקר אני אלך למלון... זה ממש לא מדוייק.

• הוסף לסימניות
תודה גדולה לכל המגיבים!
קיבלתי למייל המון המון מידע והצעות ייעול.
חלק מהדברים רלוונטיים ונכונים מאוד.
לכל מי שביקש במייל תמונות, מחירים וגם אלו שביקשו לתפוס תאריכים... הצימר לא מוכן סופית לאיכלוס, ייקח עוד קצת זמן, בזכותכם זה יהיה מהר יותר..
אני עדיין בוחנת כמה רעיונות ששלחו לי, נשתדל ליישם ולהנעים את השהות של האורחים!
אשמח לרעיונות נוספים/כל הצעה מבעלי ניסיון/עשה-לא תעשה
נא לשלוח ל:
cm99885511 וכו' [בג'ימייל].
אני חושבת גם שהמחיר תלוי ברמת הצימר וברמת הניקיון שלו,
האם יש מינימום לילות,
והאם הבריכה פרטית אבל לגמרי, לא משהו שצריך לחשוש כל הזמן שמישהו יעבור באיזור.
אני חושבת שטווח שאנשים ישלמו בעונה זה 800-1000 לבין הזמנים, לא בעונה 600-800 תלוי קיץ קצת יותר, חורף פחות.
נשמע מעניין, האם כבר יהיה זמין השנה לבין הזמנים ?

• הוסף לסימניות
וסוף סוף צריך לזכור שצימר מפנק ומושקע עם בריכה פרטית וכו', מעניק לזוג ליגה אחרת של חופשה מול בית מלון מפואר ככל שיהיה.
אז כל הדיבורים על ... אם זה כ"כ יקר אני אלך למלון... זה ממש לא מדוייק.
יש לך גם מלונות עם בריכה פרטית.. רק אומרת

• הוסף לסימניות
לא אמרנו שאתם סוכנים פשוט דיברו על האופציה לנפוש במלון לעומת צימר שבצימר יש את הפרטיות ובמלון אוכל, כתבתם שיש מלונות שיש גם וגם. ואני מאמין שאם היה שם כשרות כלשהי שמקובלת בציבור החרדי המלון הזה היה מוכר לציבור, ואם אין אז זה בדיוק כמו לנפוש בצימר בלי אוכל ועם מינוסים של מלון שיש עוד הרבה אנשים איתך ביחד

• הוסף לסימניות
לא אמרנו שאתם סוכנים פשוט דיברו על האופציה לנפוש במלון לעומת צימר שבצימר יש את הפרטיות ובמלון אוכל, כתבתם שיש מלונות שיש גם וגם. ואני מאמין שאם היה שם כשרות כלשהי שמקובלת בציבור החרדי המלון הזה היה מוכר לציבור, ואם אין אז זה בדיוק כמו לנפוש בצימר בלי אוכל ועם מינוסים של מלון שיש עוד הרבה אנשים איתך ביחד
אז כתבתי שיש,
עם בריכה מוצנעת ונופש מאורגן למהדרין
כמו לדוגמא מלון רימונים
ויש עוד

• הוסף לסימניות
@nomi1984 אני מתנצל על הסטייה מהנתיב המקורי של השרשור, אבל אם אני צודק בהשערתי, זה יוכל לתת לכם כיוון למי לייעד את הצימר בהמשך ולתמחרו בהתאם:
יש לי הרגשה [אולי אני טועה] שמי שמגיע לצימר ברכב מוכן לשלם יותר מאלו שמגיעים בתחב"צ. אולי בשל מעמד סוציו-אקונומי גבוה יותר, ואולי בשל ניסיון רב יותר בצימרים ומחיריהם.
אם הצימר שלכם נמצא ב"חור" שקשה להגיע אליו בתחב"צ, הרי שהנכם פונים לקהל יעד שמוכן לשלם יותר [בניגוד לצפת/מירון ועוד הרבה מקומות 'משלנו' בהם יש תחבורה קלה]. קחו זאת בחשבון התמחור.
בכל מקרה בהצלחה רבה ולא לשכוח לתת הנחה למי שהגיע דרך פרוג...
לא רואה קשר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה