סקירה כמה תשלמו על מעמד לנרות שבת? כזה-

• הוסף לסימניות
גובה כולל כ- 130 ס"מ
בכמה הייתם קונים אם בכלל..
תודה

IMG_0099.JPG
IMG_0105.JPG
צילום מסך 2024-09-09 235819.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
:)
תעשו סיבוב קודם במחירי וטרינות וכד'
כי המחיר הוא בתוספת 0..
הגודל הוא 130 !

• הוסף לסימניות
למה?
ויטרינות מלאות ,יפות וסגורות בשילוב עץ
יש באיזור 700-800 ש"ח

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מאד מאד יפה
לגבי מחיר אני לא מהמגזר שאתם מחפשים במגזר שלי לא ישלמו יותר מ1000

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לוידעת אם הייתי קונה, כי לא נראה לי שיתאים לסלון העתידי שלי,
אבל- 300 ש"ח להציע לדבר כזה, זה בדיחה!!
כמו שתגידו 30 ש"ח...
זה שווה כמה אלפים.
אנני חושב שפשוט לא אחזו שזה 130 ס"מ - קרי מטר שלושים!!!
ולכן כתבו 300 שקלים
כנראה באמת צריך להוסיף 0...
זה ממש גדול

• הוסף לסימניות
ממש יפהפה
הייתי מציעה בחלק התחתון עוד דקורציות לסגנון שונה של בית

• הוסף לסימניות
מהמם ומיוחד!!
קו נקי ויוקרתי!
1000-1500 ש"ח לפחות

• הוסף לסימניות
מאיזה חומר הקרנזים? אפשר לעשות כזה מקלקר בחיתוך צורני ויעלה כ100 ש"ח
עם זה חומר איכותי ישלמו ע"ז 1000 ש"ח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה