מידע שימושי כמה תתאמצו בשביל לחתן ילדים בכבוד? יש גביר שמוכן לעזור (רמז: אולי אתם)

• הוסף לסימניות
כבר היום אני משקיעה יותר משעה לנישואי ילדים, כי חלק מהמשכורת הולכת לחיסכון.
יתכן שיהיה לי שווה יותר להוסיף שעות עבודה אצלי.
מעולה, אם את כבר חוסכת יותר משעה לנישואי ילדים, עלייך בדיוק ידבר המאמר בעזרת ה'.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
למה ככה?
כתבתי שאני עומד להעלות לכאן תוכנית מפורטת. לא ביקשתי ממך שקל, בסך הכל אתה יכול להמתין קצת ולראות מה יעלה.
כי צורת הכתיבה תמוהה וילדותית. חכו, נראה אם אתם מוכנים "להשקיע", טיזרים ודגלולים.
כנאמר במקומותינו-
"When you have to shoot, shoot. Don't talk"

• הוסף לסימניות
נשמח מאוד לראות מה תעלה....
לשמחתי זה מוכן.
אני מאמין שבעזרת ה' ביומיים הקרובים זה יעלה, עימכם הסליחה על העיכוב.
(הציעו לי לכתוב כאן את עיקרי הדברים, אך כיוון שללא חישובי המספרים אלו רק פתפותי ביצים, מעדיף להמתין להעלאת המאמר המלא).

• הוסף לסימניות
לשמחתי זה מוכן.
(הציעו לי לכתוב כאן את עיקרי הדברים, אך כיוון שללא חישובי המספרים אלו רק פתפותי ביצים, מעדיף להמתין להעלאת המאמר המלא).

מחכים בכליון עינים.

• הוסף לסימניות
לשמחתי זה מוכן.
מחכה גם!!
מאוד!

לא אהבתי את כל המתלוננים.
לא נאה לכם אל תשמיצו...

• הוסף לסימניות
תארו לכם אבא שיש לו 8 ילדים בלע"ה יצטרך להוסיף ל-8 שעות העבודה עוד 8 שעות חסכון לילדים, אז בבקשה איפה זמן לתפילה, לימוד תורה, אוכל, שינה, וכן הלאה
ההצעה הזו לא רלונטית אולי למי שיש ילד אחד בלבד והוא בין כך מצליח לחסוך לקנית דירה לילד אחד

• הוסף לסימניות
תארו לכם אבא שיש לו 8 ילדים בלע"ה יצטרך להוסיף ל-8 שעות העבודה עוד 8 שעות חסכון לילדים, אז בבקשה איפה זמן לתפילה, לימוד תורה, אוכל, שינה, וכן הלאה
ההצעה הזו לא רלונטית אולי למי שיש ילד אחד בלבד והוא בין כך מצליח לחסוך לקנית דירה לילד אחד
לא, המדובר הוא על אותה השקעה במשך עשרים השנים הראשונות ותו לא.
שעה או שעה וחצי עבור כל הילדים

• הוסף לסימניות
רק אני מבין שהגביר הגדול הוא הקב"ה וההשקעה היא תפילה?

• הוסף לסימניות
זה אומר ששעה ביום אינה שלכם אלא משועבדת לנישואי הילדים.
עוד לפני מה ההודעה המרעישה,
מעניין אותי לדעת מי המודיע. או יותר נכון מה תפקידו / מעמדו / וכו'.
כי לומר לאנשים שמגדלים ילדים ש"שעה ביום אינה שלכם" זאת בדיחה.
אין לנו שעות מיותרות ביום.
השאלה היא איזו שעה ניקח מילדינו, ונעביר אותה לנישואי ילדינו.

• הוסף לסימניות
עוד לפני מה ההודעה המרעישה,
מעניין אותי לדעת מי המודיע. או יותר נכון מה תפקידו / מעמדו / וכו'.
כי לומר לאנשים שמגדלים ילדים ש"שעה ביום אינה שלכם" זאת בדיחה.
אין לנו שעות מיותרות ביום.
השאלה היא איזו שעה ניקח מילדינו, ונעביר אותה לנישואי ילדינו.
אתה צודק, וגם אני חשבתי כך. קיבלתי שוק כשראיתי את תוצאות הסקר. עובדה היא שאנשים בהחלט מעוניינים להעביר שעה או שעה וחצי ביום עבור נישואי ילדיהם - בתנאי שזה אכן יפתור להם את המשימה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה