כללי כמה?

• הוסף לסימניות
כמה אמורה גרפיקאית מתחילה לבקש עבור עיצוב לוגו?

• הוסף לסימניות
100-150 שח לדעתי

• הוסף לסימניות
תודה!

• הוסף לסימניות
ממש תלוי ברמה שלך.
ראיתי עבודות מתחילות ממש טובות שאפשר גם לקחת הרבה יותר.
בכל אופן מאה שקל לדעתי ממש נמוך. וכמה תקחי על פלייר? עשרים? ארבעים?

• הוסף לסימניות
פלייר גם 100 שח
ולצערינו זה המציאות..

• הוסף לסימניות
זה בכל אופן אמור להיות יחסי.. גם גרפיקאית מתחילה עובדת על לוגו יותר מפלייר ולכן לא הגיוני לקחת אותו סכום.

• הוסף לסימניות
אני כשהיתי מתחילה תמיד הרגשתי רע שהיתי נותנת מחירים נמוכים יחסית למה שכתוב כאן בפרוג...ואנשים שפנו אלי בלי לראות את העבודות שלי פרטי רצו עבודות ב100-150 שח
כן, גם לוגו וגם פלייר.
וזה המציאות
הלקוחות הסטנדרטים חושבים שהכל לוקח חצי דקה...
וכשיש הרבה גרפיקאים בשוק- והמחיר אפסי בדרך כלל לעבודות...
לא היו חסרים לי סיפורים שביקשתי 150 שקל למשו והלקוח אמר שיחזור אלי אחרי זה התברר לי שחברה שלי הגרפיקאית עשתה לה את זה ב100...
אבל ברור שאם נראה לך שמגיע יותר על העבודה אל תצא פריאר...:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה