• הוסף לסימניות
כמה לוקחים על עריכת הסרטה של מסיבת סידור? העריכה אמורה להיות פשוטה יחסית, בלי קשקושים, העיקר למיין את החומר, למחוק מה שמיותר ולסגור ב-D.V.D.
מה המחיר של זה?

• הוסף לסימניות
אצלי - אני לא עושה את זה
אצל שימי - 300 ₪
אצל ציפי - 450 ₪
אצל יעקב - 600 ₪
אצל תרצה - 200 ₪
אצל שיפי - 150 ₪
אצל רבקה בעלת החסד - בחינם (תמורת קרדיט)
אצל דוד - 700 ₪

וכמה את רוצה?

• הוסף לסימניות
???
יש איזה הסבר לתשובה הזו???
יש מושג כזה לערוך סרט של מסיבה.
אני עובדת עם בי"ס מסוים, הכנתי להם את כל הסרטים שהקרינו במסיבה עצמה, הסרטתי להם את המסיבה וכעת אני עורכת להם. מה הסיפור??
אני שואלת שוב:
כמה לוקחים על העריכה של המסיבה??? (מדובר במיון החומר וארגונו... פחות או יותר)

• הוסף לסימניות
לפי שעה, כאו"א לפי בקשתו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י strosh;725232:
???
יש איזה הסבר לתשובה הזו???
יש מושג כזה לערוך סרט של מסיבה.
אני עובדת עם בי"ס מסוים, הכנתי להם את כל הסרטים שהקרינו במסיבה עצמה, הסרטתי להם את המסיבה וכעת אני עורכת להם. מה הסיפור??
אני שואלת שוב:
כמה לוקחים על העריכה של המסיבה??? (מדובר במיון החומר וארגונו... פחות או יותר)

חשבתי שהובנתי..

כל אחד מתמחר לפי המחיר שהוא חושב שעבודתו שווה

• הוסף לסימניות
בדיוק השבוע ערכתי את מסיבת הסידור של ביתי (כמובן לעצמי אפחד לא הזמין אותי לצלם..)
זה לקח לי פחות משעה..
הורדתי חלקים מיותרים (תאמת שבקושי צילמתי קטעים מיותרים)
שמתי פיידים, פתיח נחמד..
אפילו חילקתי לפרקים בייצוא.. 1 המקהלה 2. מחזמר..
לא הייתי לוקחת על עריכה כזו יותר מ 200 ש"ח
כולל דגימה הייתי מוסיפה עוד 100 ש"ח (בערך קלטת ורבע)

לדעתי תתמחרי לפי ש'.. ותעגלי קצת כלפי מעלה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה