כמוסות שמן נר הלילה

• הוסף לסימניות
גם אני לקחתי לפני לידה ראשונה.
לא עזר.

• הוסף לסימניות
לוקחים בשבוע 36 כמוסה אחת ליום
שבוע 37 שתי כמוסות
שבוע 38 שלוש
ב39 והלאה - 4.
כדאי מאוד לבדוק הכשר! כי יש כמוסות ללא הכשר ואז זה יכול להיות ממש בעייתי!!!!
וגם אם זה לא עוזר ללידה - החומר מומלץ להתפתחות מוח העובר כי זה מכיל אומגה 3 ועוד דברים טובים.

• הוסף לסימניות
באתר הזה מצאתי ויטמינים ותוספי תזונה במחירים זולים משמעותית מן בתי המרקחת.
הם מציעים כאן כמה חברות של 'נר הלילה'.

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת האם יש אילו שהם סיבוכים או סיכונים בכמוסות הנ''ל?

• הוסף לסימניות
אני השתמשתי בקטנים ורק יומיים לפני הלידה משהי אמרה לי שהגדולים פי כמה מועילים אז קניתי ויצא לי להשתמש ממש עם קצת ולכן זה לא עזר!!
מי שרוצה אני מוכרת את זה ב90 ש"ח!!! עלה לי יותר. (לא זוכרת כמה...)

• הוסף לסימניות
אולי יש מישהי שהשתמשה
ויכולה להמליץ?
האם יש בזה סיכון?
כבר קניתי וחוששת לשתות

• הוסף לסימניות
רק שימו לב, מבדיקת עומק שלי, לא קיים שמן נר הלילה כשר אם אין צורך רפואי לא בטוח שמותר לקחת, כמובן שכל אחת תשאל את רבותיה, אני שאלתי את הרב שלזינגר של הכשרות וזו היתה תשובתו

ניתן להשתמש בשמן נר הלילה לשימוש נרתיקי, עוזר מאד במחיקה

• הוסף לסימניות
אולי יש מישהי שהשתמשה
ויכולה להמליץ?
האם יש בזה סיכון?
כבר קניתי וחוששת לשתות
אני השתמשתי זה ממש עזר למחיקה (הגעתי לב"ח עם מחיקה 100% עוד כשהייתי בפתיחה נמוכה)
אבל לא שותים את זה
זה מגיע כמו כדורים ממש גדולים ג'לי כזה ודי קשה לבלוע אותם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה