כללי כמות גדולה משאטרסטוק - כמה?

• הוסף לסימניות
אני שואלת בשם חברה. היא זקוקה לכמות גדולה, בערך 30 - 40 תמונות משאטרסטוק,
ועד כה הצליחה למצוא מישהי שמוכרת תמונה בעשרה שקלים, ועוד אחת שמוכרת בחמישה שקלים.
לתמונה בודדת זה בסדר, אך כשמדובר בכזאת כמות זו הוצאה רצינית.

יש כאן מישהו שיש לו מנוי, ויסכים למכור לה במחיר נמוך יותר מ5 ש''ח לתמונה?

האם הגיוני לבקש דבר כזה, או שבעצם האדם עצמו רוכש את התמונה במקור בסביבות 5 ש''ח, כך שברור שאינו יכול למכור בפחות?

אשמח לכל תגובה.
תודה רבה מראש.

• הוסף לסימניות
שלום לך
בתור אחת שהייתה מנויה לשאטרסטוק כל תמונה ממש יקרה גם אם יש לך מנוי,
יש חבילות שונות בשאטרסטוק של מנויים לכן יש לך 2 מחירים 10, ן-5 ₪ ותגידי לחברתך שזה מציאה!!
והמחיר המקובל 15 ש"ח לתמונהת שאטר נכון זה יקר אבל עדיין זול.. אני מאוד מבינה את ההוצאה זה הוצאה בהחלט!
ידוע לי שיש גם אתרים חינמיים מעולים עם תמונות מצויינות ואיכותיות כמובן זה לא אותו דבר אבל הם עדיין מצויינות.. אבל אין כמו shutter stock!

• הוסף לסימניות
- -

תודה על תגובתך. זה אכן עוזר לדעת שזה המחיר המקובל.
יש לך המלצה לאתר חינמי מסוים?

• הוסף לסימניות
יש לי מספר רב של תמונות משאטר סטוק , בנושאים מסויימים
תוכלי ליצור עימי קשר 0527-120438 במחיר נח

• הוסף לסימניות
---

תודה! אני אמסור לה את המספר, אולי זה אכן יעזור לה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שררר;1602235:
יש לי מספר רב של תמונות משאטר סטוק , בנושאים מסויימים
תוכלי ליצור עימי קשר 0527-120438 במחיר נח
לקחת כסף על תמונות שכבר הורדת? :rolleyes:

עבודה שמצריכה 40 תמונות מקובל לדרוש מהלקוח לשלם אותן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Aאילה;1602289:
לקחת כסף על תמונות שכבר הורדת? :rolleyes:

עבודה שמצריכה 40 תמונות מקובל לדרוש מהלקוח לשלם אותן.

מתאר לעצמי שזה התכנון שלה, היא אולי לא רוצה לקחת אקסטרא או שכבר סגרה איתו מחיר...

• הוסף לסימניות
כדאי לבדוק אצל מורה הוראה אם מותר לסחור בדבר קנוי

א. לפי מה שמקובל
זה בודאי לא מזכות הקונה למכור הלאה
הרי כל אחד מבין שלא יעלה על הדעת שימכרו מודעות שהוא עשה באלף ש''ח נניח, והלקוח ימכור את הגריד לכל העולם ואשתו בחמישים ש'''ח
זה הרי ודאי אסור ע''פ ד''ת
ומה שונה תמונות שצולמו ע''י אנשים שעובדים בצילום ומשקיעים מיטב כספם ומרצם מצאת החמה עד צאת הנשמה
???????
ב. אם יש למישהו מידע על אתרי תמונות איכותיים והולמים את אופי מחננו יותר משאטרסטוק
אשמח אם ישלח לי בהודעה פרטית
נ.ב. חוץ מפיקצ'ו וכו'

• הוסף לסימניות
- -

היא זקוקה לתמונות עבור פרוייקט גמר, זאת אפילו לא עבודה - כך שכל ההוצאות עליה ואין שום הכנסה :(

• הוסף לסימניות
אם כך, הביתספר שבו היא לומדת אמור לדאוג לזה

• הוסף לסימניות
היתה אחת בפורום שמכרה ב 2.5 בכמות של 50 תמונות. אחרת שמכרה היה ב5 ש"ח עם הנחה לכמות

• הוסף לסימניות
מי שמעוניינת יש לי משאטר סטוק וכן מדפוסיט במחיר ריצפה שתשלח לי באישי

• הוסף לסימניות
יש לי חברה שיש לה מנוי בשאטרסטוק
אם את רוצה- פרטים באישי.
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה