דרוש מתכון כמות גדולה של תותים

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה-
אנחנו עוברים דירה ויש לי כמות ענקית של תותים,
כבר עשיתי גלידה תות לחג (ככה שגם מוס תות יהיה דומה...)
אם יש למישהי מתכון למנה אחרונה חמה של תותים
כמו פדאג או מארגנג או סופלה- אשמח
תודה

• הוסף לסימניות
אין לי משהו חם, אבל אפשר להכין מזה שייק טעים.

• הוסף לסימניות
1/2 ק"ג תותים קפואים
קופסאת אננס משימורים
1 חב' גלי תות
לערבב בבלנדר את התותים והאננס
להכין את הגלי לפי ההוראות
ולהוסיף לתותים
להוסיף מהמים של האננס כמה שצריך
יוצא מאד טעים

• הוסף לסימניות
מכינה הרבה פעמים רוטב מתותים,
מאד טעים על גלידת וניל

• הוסף לסימניות
אם זה תותים לא קפואים...
פשוט לחתוך ולערבב עם שמנת ולאכול,
טעיםםם:)

• הוסף לסימניות
יש ארטיק תות מאד טעים:
תותים
קצפת צמחית
חלב סויה
סוכר
אין לי כמויות לפי העין.

שייק תותים:
קילו תותים
חצי בקבוק מיץ תפוזים סחוט טרי

• הוסף לסימניות
שייק תותים קל ומפנק במיוחד
טוחנים במעבד מזון או בבלנדר מוט תותים קפואים עם סוכר לפי הטעם
ומוסיפים מעט חלב
מגישים מיד
טעעעעעעעעעעים!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה