איפה ראית כאן שחושבים שילד הוא לא בנאדם?בכלל לא מבינה את החשיבה שילד זה לא בן אדם.
הוא בן אדם בדיוק כמו המבוגרים.
באמת מרגיש שחבל להשקיע בהם
זה נכון
אבל , הם לא מרגישים ככה.
איך הקייטרינג בכלל מחשב כמה מנות באמת הוציא? (זאת אומרת יש בסיס אבל אם נשתמש בספייר או לא?). הוא מסתכל על כיסאות? הרי זה לא אולם שלו שפועל עפ"י כיסאות. לכאורה הוא מסתכל על כמה מנות באמת הוציא נכון?זה באמת תלוי בקייטרינג.
אם הוא גמיש.
אם מוכן לעשות מקומות ולשים צלחות
ושתזמיני פחות מנות ממה שבאמת יהיה והוא יחלק את זה בין הילדים.
אז אין בעיה
אבל אם הוא יספור לך כל ילד שיראה
ולא ישים להם צלחות וכסאות
אלא רק לפי מה שהזמנת
אז את בבעיה
מצטרפת.אני בגישה שבעלי השמחה זכותם להחליט על מה להשקיע ועל מה לא... אצלנו במשפחה מקובל שהילדים יושבים, אבל אני לגמרי מבינה את מי שמכין שקיות לילדים, ואני חושבת שילדים מקבלים את מה שאומרים להם. ואם ילד ירצה שניצל - לבריאות, אתן לו משלי... כל הקטע זה שהוא כבר שבע מהלחמניה וגם ככה לא יאכל שניצל שלם.
אם מקובל במשפחה להכין מנות ילדים - מעולה, זה פתרון נוח וכיף לילדים. אבל ילדים גם יוצאים מרוצים מאוד משקית עם לחמניה וטרופית... בשבילם זה עשוי להיות מיוחד גם יותר מבורקס.
הכי מוצלח. כמובן רק בקייטרינג שמאפשר מנת ילדים.הייתי בחתונה שעשו שולחנות נפרדים לילדים.
לחמניות, 3 סלטים מסוג שילדים אוהבים, בורקסים קטנים יותר, שניצל ואולי גם תוספות, לא זוכרת.
היה מכבד ומוצלח
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים