כמות קטניות בחמין

• הוסף לסימניות
כל שבת אני עושה "לפי העין" , וכל שבת נשאר לי המון!!!!!!
יש למישהי כמות עפ"י כוסות/ כפות/ משקל כמה קטניות שמים בחמין לזוג+ ילד (שלא ממש אוכל....)

תודה מראש!!

• הוסף לסימניות
אני שמה פחות מחופן זה בדר"כ מספיק ולפעמים אפילו נשאר :) (אני מכניסה את החיטה לתוך שקית אז זה תופס ממש רק את ה"משולש" של השקית (שקית אוכל)
אורז אני שמה קצת יותר

צריך להעיז לשים טיפונת... לקח לי המון זמן עד שלמדתי לשים תפוח אדמה אחד בלבד :)

• הוסף לסימניות
אתם אוכלים מהחמין גם בליל שבת? אתם אוהבים לאכול הרבה? קצת? כמה מנות יש לפני החמין וכמה אחרי?

כמויות שלי לזוג +ילד(2)(עם טעימות ביום שיש וליל שבת) ולא נשאר הרבה...
בצל מטוגן. 2 תפוחי אדמה לפעמים 3 תלוי בגודל 3/4
כוס גריסים, 3/4 כוס שעועית, 3/4 כוס חומוס מין עד כדי כיסוי .
תבלינים
בתיאבון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;744837:
אתם אוכלים מהחמין גם בליל שבת? אתם אוהבים לאכול הרבה? קצת? כמה מנות יש לפני החמין וכמה אחרי?

כמויות שלי לזוג +ילד(2)(עם טעימות ביום שיש וליל שבת) ולא נשאר הרבה...
בצל מטוגן. 2 תפוחי אדמה לפעמים 3 תלוי בגודל 3/4
כוס גריסים, 3/4 כוס שעועית, 3/4 כוס חומוס מין עד כדי כיסוי .
תבלינים
בתיאבון.

אנחנו אוכלים רק בבוקר,
הילדים לא ממש אוכלים........יותר מדוייק: לא אוכלים!
אני ובעלי אוכלים מעט מהקטניות, יותר את הביצה, תפו"א בשר וג'חנון שאני שמה.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;744841:
אנחנו אוכלים רק בבוקר,
הילדים לא ממש אוכלים........יותר מדוייק: לא אוכלים!
אני ובעלי אוכלים מעט מהקטניות, יותר את הביצה, תפו"א בשר וג'חנון שאני שמה.....

עכשיו את מבינה למה לא ענו לך....
כל אחת וילדיה עם טעמי לשוניה...
לקח לי כמה שנים עד שמצאתי את הסיר המתאים ללהבה הנכונה והכמות הנכונה
ואת הטעם הנכון. אנחנו למשל אוהבים יותר את הקטניות. תפוחי אדמה הם יותר כדי לתת טעם...
נסי להוריד כל פעם ממה שנשאר בשבת. לפי זה תגיעי לכמות הרמויה.

הצלחות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה