שמחה תמידית
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
כמה GB תוכנות כדאי להתקין במחשב עם 2 GB זיכרון RAM?
הפעלתי אקרובט והשבית לי אנטי וירוס 8 של נוד.העניין הוא שלא כדאי שיהיו תוכנות שיפעילו שירותים ותהליכים ברקע
ולא תוכנות שבהפעלתם זוללות משאבי מערכת
לאהפעלתי אקרובט והשבית לי אנטי וירוס 8 של נוד.
הגיוני?
אז למה זה קרה בדיוק אחרי?
צ"עאז למה זה קרה בדיוק אחרי?
כבר סידרתי את זה ע"י שחזור לנקודת זמן קודמת.זה מופיע ברשימת תוכנות בלוח הבקרה?
אם כן, ברשימה של תוכניות ותכונות תביר באנטי וירוס ותלחץ על "שנה" ובחלון שיפתח בחר ב"Repair"
וכן, זה הופיע.זה מופיע ברשימת תוכנות בלוח הבקרה?
נמצא אצלי במחשב כבר כשנתיים ולא עורר שום בעיות עד עכשיו.אם כבר הזכרת: במחשב עם 2 ג'יגה זיכרון RAM האנטי וירטס המומלץ הוא של Eset ורק בגירסה הרגילה והמינימלית (Antivirus)
כבר הסתדר ע"י שחזור לנקודת זמן קודמת.תתקין מחדש, אם יש לך את קובץ ההתקנה
אתה רוצה?כבר הסתדר ע"י שחזור לנקודת זמן קודמת.
ולא, אין לי את קובץ ההתקנה.
אשמח שיהיה לי.אתה רוצה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים