- הוסף לסימניות
האם קיימת תוכנה חינמית המקבילה לאינדזיין?
(לי יש אינדזיין, אבל חשוב לי לדעת).
נכתב ע"י PerfectDesign;823516:האם קיימת תוכנה חינמית המקבילה לאינדזיין?
כשניסיתי לייבא טקסט בעברית הוא הביא לי אותו הפוך.נכתב ע"י יוגב ברדה;823520:סקריבוס. סריף פייג'פלוס בגירסה החינמית (לא עובד טוב עם סגירה בעברית).
חפשם בגוגל.
תודה רבה רבהנכתב ע"י יוגב ברדה;824444:ידידי, התשובה פשוטה, ישנו כפתור בלשונית האפקטים (F2) בצורת R הפוכה, לוחצים עליו וראה זה פלא - הכל מתהפך כראוי (אבל גם פסקה מיושרת לשמאל תהפוך לימין ולהפך). יש בעיה עם מספרים ושילובי עברית ואנגלית, אבל אם עורכים במקור טקסט חיצוני ואז מדביקים (תוכנת פנקס רשימות מעולה לזה) - זה אמור להיות בסדר למיטב ידיעתי.
איפה בדיוק הכפתור נמצא?נכתב ע"י יוגב ברדה;824444:ידידי, התשובה פשוטה, ישנו כפתור בלשונית האפקטים (F2) בצורת R הפוכה, לוחצים עליו וראה זה פלא - הכל מתהפך כראוי (אבל גם פסקה מיושרת לשמאל תהפוך לימין ולהפך). יש בעיה עם מספרים ושילובי עברית ואנגלית, אבל אם עורכים במקור טקסט חיצוני ואז מדביקים (תוכנת פנקס רשימות מעולה לזה) - זה אמור להיות בסדר למיטב ידיעתי.
בבקשהנכתב ע"י PerfectDesign;825215:איפה בדיוק הכפתור נמצא?
נכנסתי ללשונית ע"י לחיצה על F2
ואני לא מוצאת את הכפתור.
אפשר לראות אולי צילום מסך?
תודה.
יש אפשרות לשמור את דפי האינטרנט האלו בPDF?נכתב ע"י trew;825270:
נכתב ע"י PerfectDesign;825287:בקשר לסטיילים הסתדרתי. תודה.
...אין לנו בעיה שתטרידי אותנו
העיקר שתכתבי את הפתרון בסוף![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים