כללי כמו אינדזיין

• הוסף לסימניות
האם קיימת תוכנה חינמית המקבילה לאינדזיין?
(לי יש אינדזיין, אבל חשוב לי לדעת).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PerfectDesign;823516:
האם קיימת תוכנה חינמית המקבילה לאינדזיין?
(לי יש אינדזיין, אבל חשוב לי לדעת).

כן. שמה סקריבוס. ניתנת להתקנה על חלונות. נחשבת טובה. אני לא הצלחתי להשתמש בה. בגרסה שלפני כמה שנים. עבד לי הכל הפוך.

• הוסף לסימניות
סקריבוס. סריף פייג'פלוס בגירסה החינמית (לא עובד טוב עם סגירה בעברית).
חפשם בגוגל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוגב ברדה;823520:
סקריבוס. סריף פייג'פלוס בגירסה החינמית (לא עובד טוב עם סגירה בעברית).
חפשם בגוגל.
כשניסיתי לייבא טקסט בעברית הוא הביא לי אותו הפוך.
מה עושים?
(אני רוצה לעמד בו טקסט רץ בעברית)

• הוסף לסימניות
גם לי סקריבוס מייבא טקסט בעברית ולכן הפסקתי לחקור אותה.
לא מזמן הם שיחררו גרסה חדשה עם יכולות חדשות אבל שוב הטקסט היה לי הפוך
אני יודע שהבעיה הזאת אצלי ושהתוכנה כן יודעת להביא טקסט בצורה נורמלית, אבל לא היה לי מספיק זמן לשבת לראות מה הבעיה, בכל אופן אפשר לשאול את החבר'ה שפה.

• הוסף לסימניות
ידידי, התשובה פשוטה, ישנו כפתור בלשונית האפקטים (F2) בצורת R הפוכה, לוחצים עליו וראה זה פלא - הכל מתהפך כראוי (אבל גם פסקה מיושרת לשמאל תהפוך לימין ולהפך). יש בעיה עם מספרים ושילובי עברית ואנגלית, אבל אם עורכים במקור טקסט חיצוני ואז מדביקים (תוכנת פנקס רשימות מעולה לזה) - זה אמור להיות בסדר למיטב ידיעתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוגב ברדה;824444:
ידידי, התשובה פשוטה, ישנו כפתור בלשונית האפקטים (F2) בצורת R הפוכה, לוחצים עליו וראה זה פלא - הכל מתהפך כראוי (אבל גם פסקה מיושרת לשמאל תהפוך לימין ולהפך). יש בעיה עם מספרים ושילובי עברית ואנגלית, אבל אם עורכים במקור טקסט חיצוני ואז מדביקים (תוכנת פנקס רשימות מעולה לזה) - זה אמור להיות בסדר למיטב ידיעתי.
תודה רבה רבה
עכשיו אפשר ללכת לראות מה קורה בתוכנה :)
(למה לא שאלתי עד היום???)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוגב ברדה;824444:
איפה בדיוק הכפתור נמצא?
נכנסתי ללשונית ע"י לחיצה על F2
ואני לא מוצאת את הכפתור.
אפשר לראות אולי צילום מסך?
תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PerfectDesign;825215:
איפה בדיוק הכפתור נמצא?
נכנסתי ללשונית ע"י לחיצה על F2
ואני לא מוצאת את הכפתור.
אפשר לראות אולי צילום מסך?
תודה.
בבקשה

קבצים מצורפים

• ByqhjntbeT.jpg
    KB 258.7 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
כדי שלא אצטרך להטריד אתכם בשאלות חוזרות-
אשמח לקבל לינק להדרכה על סקריבוס (עדיף בעברית, אבל לא מוכרח)
תודה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה