כמו בכל שבוע, גם השבוע זכיתי ב500,000,000$ אבל...

• הוסף לסימניות
כמו שכולם מכירים את המיילים שמתרבים והולכים על זכייתך בהון עתק, פעם מגוגל, ופעם מסופטוור, פעם ממייכרסופ, פעם מירושה שלא רוצים שתוותר עליה, פעם מסתם חבר שרוצה לתת לך כסף, ממוצע פעם בשבוע זכייה...

אבל היום זה הפתיע אותי שהם השתדרגו ואני מקבל אימייל מחברת קוקה קולה מאנגליה על זכייתי בסך של 500,000,000$ וכתובת האימייל מגיע לא פחות מ:

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>‏

איך הצליחו להגיע לכתובת אימייל כזאתי?

• הוסף לסימניות
למה רק לי לא קורים הניסים האלו? :/ :( :) ;)

• הוסף לסימניות
המייל זה לא הפתיון... הפתיון זה הלינק, מספר הטלפון או הקובץ המצורף...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;1008962:
למה רק לי לא קורים הניסים האלו? :/ :( :) ;)

1. כנראה שיש לך בספאם הרבה הודעות ולא בדקת.
(למרות שאני כבר מקבל הרבה בדואר נכנס... יש להם דרך לעקוף את הספאם.)

2. זה גם תלוי ברמת החשיפות של הכתובת האימייל שלך באינטרנט.

למשל לפני כמה ימים קבלתי (בדואר נכנס ולא בספאם) אימייל עם המילים האלו:

good day i have inheri tance for u

:confused::D

מהכתובת: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

כמובן בדרך כלל אני לא מתייחס, אבל הפעם הייתי חייב, כתבתי:

please take some english lessons first ;)

• הוסף לסימניות
גם לי הוצף הדואר זבל בשבועיים האחרונים מכל מיני כתובות מוזרות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הברקהבפרסום;1008999:
1. כנראה שיש לך בספאם הרבה הודעות ולא בדקת.
(למרות שאני כבר מקבל הרבה בדואר נכנס... יש להם דרך לעקוף את הספאם.)

2. זה גם תלוי ברמת החשיפות של הכתובת האימייל שלך באינטרנט.

למשל לפני כמה ימים קבלתי (בדואר נכנס ולא בספאם) אימייל עם המילים האלו:

good day i have inheri tance for u

:confused::D

מהכתובת: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

כמובן בדרך כלל אני לא מתייחס, אבל הפעם הייתי חייב, כתבתי:

please take some english lessons first ;)

איזה טעות!!!!

אסור לענות להודעות האלה.

זה לא שהם מכירים את הכתובת שלך, הם פשוט שולחים לרשימות ארוכות בשמות רודפים לעשרות אלפי מיילים, ואז מי שעונה המערכת מזהה שזה מייל פעיל... ואז חבל על הזמן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה