כמו קליקס

• הוסף לסימניות
אני מחפשת לקנות לילדות בנות 3 ו5 משחק הרכבה.
בקליקס הן משחקות נ ה ד ר!!!
אני מחפשת משחק דומה שיעסיק אותן שעות. (פליימוביל לא הולך) יש המלצות?

• הוסף לסימניות
אצלי מאד אוהבים לגו.
יותר זול-קפלה.

• הוסף לסימניות
מורפן

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצה על מורפן.

• הוסף לסימניות
על מורפן הבנתי שמאד חלוקים.
יש כאלו שמשחקים בזה ויש כאלה שממש לא..
קפלה- נראה לי החלקים לא מתחברים ולכן אצל בנות זה הולך רק ביחד עם עוד משחק (גדרות לחיות מיטות לבובות וכו) ואני חוששת מבלאגן..
יש רעיונות נוספים?
וגם- איזו חנות נחשבת לזולה בירושלים?

• הוסף לסימניות
בת דודתי קנתה קליקס וכעבור תקופה מורפן וילדיה משחקים רק עם הקליקס

• הוסף לסימניות
כבר כתבתי כמה פעמים על חנות זולה בירושלים. אם זכרוני אינו בוגד בי אז קוראים להם "גוונים". הם ממוקמים ביחזקאל פינת דוד, נכנסים מרחוב דוד.

• הוסף לסימניות
אם כבר- אני מתלבטת בין קליקס מקורי לחיקוי מעולה (שמוכרים בצאצאינו) הם טוענים שהחיקוי מוצלח. מנסיון עם חיקוי לא מוצלח (של שקיות הרכבה כאלה ב-25-40) אני קצת חוששת. מישהו ניסה??

• הוסף לסימניות
לי יש מקורי וגם חיקוי משני סוגים. את האמת? יש מצב שהמקורי נשבר עוד יותר מהר...
המקורי הוא יותר קשה ונשבר, הצבעים שלו פחות יפים- צבעי בסיס משעממים. מה כן- הגלגלים המקוריים מסתובבים יותר טוב, אבל אפשר לקנות רק את הגלגלים. המקורי עולה פי שניים וממש חבל.

• הוסף לסימניות
יש לי את החיקוי והוא מעולה!!
וקניתי אותו אחרי המלצות רבות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;864347:
אם כבר- אני מתלבטת בין קליקס מקורי לחיקוי מעולה (שמוכרים בצאצאינו) הם טוענים שהחיקוי מוצלח. מנסיון עם חיקוי לא מוצלח (של שקיות הרכבה כאלה ב-25-40) אני קצת חוששת. מישהו ניסה??
אם כבר אז כבר... קניתי לילדי קליקס מקורי 1000 חלקים
אצלנו היושר והאמינות טבוע בגנים ואיני סובלת שקרים/חיקויים

• הוסף לסימניות
יש לי את שני הסוגים ואני לא רואה הבדל
גם אצלי הקליקס הולך הכי, קצת דופלו (חלק של לגו וחלק של מגה בלוקס) ולפני חצי שנה התחלנו עם פלימוביל(בנות 7, 5) וזה מדהים!!! אני רק מחפשת לקנות כל הזמן- אפילו שזה עצבים עם הקטנים שמעיפים את החלקקים על הריצה, אולי תחכי קצת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;864493:
אם כבר אז כבר... קניתי לילדי קליקס מקורי 1000 חלקים
אצלנו היושר והאמינות טבוע בגנים ואיני סובלת שקרים/חיקויים

לא רואה קשר... אבל- איך אומרים? תיהנו.

• הוסף לסימניות
אני גם ממליצה המלצה חמה על מורפן. הולך אצלי מצוין!

• הוסף לסימניות
דבר נוסף שמאד מאד הולך אצלי זה סלסלת התחפושות
יש שם אוסף של כובעים, עניבות, מטפחות שמלת כלה, כתרים, מלמלות, תחתיות ושאריות בדים
אה.. ואפילו גרביים
שעות של משחק- החל מאבא ואמא , חתונה, הצגה וכלה במלך ומלכה ומשרתים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות מיכל;864235:
אני מחפשת לקנות לילדות בנות 3 ו5 משחק הרכבה.
בקליקס הן משחקות נ ה ד ר!!!
אני מחפשת משחק דומה שיעסיק אותן שעות. (פליימוביל לא הולך) יש המלצות?

אנג'ינו - Engino

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה