אני כל כך בעד ביטול המנהג הזה, אבל הבנות כל כך רוצות וכל הרעיונות שהצעתי להן היום (סידורי פרחים וכו') הם מתעקשות דוקא על העוגה, ועדיף לדעתן כדורי שוקולד...נכתב ע"י ליבי;775980:אולי כדאי שיבטלו את הרעיון הגאוני הזה?
החומרים יקרים, והתוצאה...
כל שנה אני מרחמת על הילדות שסוחבות הביתה תבנית עקומה עם קסטת גבינה שנאפתה בשמש, ואח"כ כולם חייבים לטעום את התוצאה המרנינה כדי לא להעליב.
נכתב ע"י שולה;775966:מה אפשר לעשות עם תלמידות בכיתה ד' כשהתנאי הוא מינימום ליכלוך...
תרחמו עלי!![]()
נכתב ע"י נוי;776058:רק אל תעשו את נקניק הגבינה המבחיל ההוא.
עד היום עומד טעמו הנוראי בפי (25 שנה אחורה) אחותי עשתה אותו וכולם מאלצו לבלוע ולהיחנק.
עכשיו אני מבינה למה המורה שלה התעללה בנו. רצתה משהו נקי ולא היה לה חשק להתלכלך ולהתפצ'קן עם עוגת הביסקויטים המסורתית.
נכתב ע"י R.Design;776103:בילדותי הכנו כדורי גבינה ללא אפיה (זה שם המתכון) מהספר של גב' צפורה קרייזמן ע"ה, אין לי את הספר, אולי מישהי תתנדב להעלות. אפשר להגיד לבנות להביא קופסה אטומה וכך תחסכי מהן את הסחיבה הביתה..
נכתב ע"י riki-v;776130:רק לא לעשות כדורי גבינה! בבקשה! זה ביסקוויטים מעורבבים עם סוכר וגבינה,
הסיפור של נוי יחזור על עצמו בכל הבתים, רחמים.
מבטיחה לך שכולם ישמחו יותר עם תעשו כדורי שוקולד,
את רוצה אותם חלביים - אפשר לשפוך פנימה קצת שמנת מתוקה, או פרורי שוקולד חלבי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים