כמים פנים אל פנים :-) (-:

• הוסף לסימניות
בדרך לקרחון הוייסשפיצה... (סורי, אי אפשר להביע מבטא בכתיבה, אבל זה נשמע כ-ב-ד...)
חוות דעתכם, בבקשה! תודה!

קבצים מצורפים

• SDC13788.JPG
    2.6 MB · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
אה, כן, בקרוב אצלכם בעז"ה!!! בינתיים תוכלי להדפיס את התמונה ולתלות אותה מעל המיטה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3012;667884:
בדרך לקרחון הוייסשפיצה... (סורי, אי אפשר להביע מבטא בכתיבה, אבל זה נשמע כ-ב-ד...)
חוות דעתכם, בבקשה! תודה!

יפה!
איפה זה?
אני טיפסתי על קרחון בנורווגיה ומראש ויתרתי על נסיון לדעת את שמו :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moti!a;667973:
יפה!
איפה זה?
אני טיפסתי על קרחון בנורווגיה ומראש ויתרתי על נסיון לדעת את שמו :)
למה? זה נשמע כמו השפיץ הלבן. פשוט ביותר למי שמקשקש קצת ביידיש.
אבל עם שמות סקנדינבים לא ניסינו להתמודד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;667977:
למה? זה נשמע כמו השפיץ הלבן. פשוט ביותר למי שמקשקש קצת ביידיש.
אבל עם שמות סקנדינבים לא ניסינו להתמודד.

אני גרוע ביותר בזכירת שמות אפילו פשוטים אז עם המסובכים אני אפילו לא מנסה :)
השמות בנורווגיה ושוודיה איומים במיוחד :)

• הוסף לסימניות
לא שוודי ולא סקנדינבי... חבר'ה "וייסשפיצה" הוא קרחון באוסטריה (מה, רק לי זה מצלצל בגרמנית, ימש!!!)
ובקשר לפזל - איך שאת צודקת! אבל מי שישתמש בזה לצורך מסחרי יהיה לו העונג להתחלק איתי באחוזים. לשימוש פרטי - בשמחה! מה רבו מעשיך ה'!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3012;668020:
לא שוודי ולא סקנדינבי... חבר'ה "וייסשפיצה" הוא קרחון באוסטריה (מה, רק לי זה מצלצל בגרמנית, ימש!!!)
ובקשר לפזל - איך שאת צודקת! אבל מי שישתמש בזה לצורך מסחרי יהיה לו העונג להתחלק איתי באחוזים. לשימוש פרטי - בשמחה! מה רבו מעשיך ה'!!!

אז זהו ששמות לא מצלצלים לי בשום צורה כי אני ממילא לא זוכר אותם :)
ונוי- אני הפסקתי לקשקש באידיש בגיל 5 לטובת הספרדית
:)

• הוסף לסימניות
טוב, זה ידוע שתמונה אחת שווה מאלף מילים...
אז במקום ששמות יצלצלו לך, אתה מוזמן לצלצל לי בפעמון.
אשמח לחוות דעתך המקצועית בנושא הצילום, כמו תמיד...

• הוסף לסימניות
תמונת נוף יפה!

הייתי מוותר על הענפים באמצע הפריים.

• הוסף לסימניות
נחמד מאד.
אם כי, מרגיש לי קצת צפוף למעלה, בוייסהשפיצה.
קצת יותר מרווח בין השהר לשמיים לענ"ד היה עוד יותר נחמד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה