כללי כמעט ביאוש!!

• הוסף לסימניות
מחפשת כבר המון זמן תמונה של ספודיק איכותי
ככה, עם כל השערות והברק....
מי שיוכל לעזור לי אודה לו מאוד מאוד,
אפילו בתשלום

• הוסף לסימניות
למה לא לצלם?

• הוסף לסימניות
עדיין מחפשת...

"יפה פה",תודה על ההענות אבל אני מחפשת ספודיק
לא שטריימל!!
ספודיק זה הכובע הגבוה של חסידי גור ועוד כמה

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה בהבדלים אבל אם תכפילי את השטרימל לגובה ותטשטשי את הגבולות זה לא יראה ספודיק?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפה_פה;631703:
אני לא מבינה בהבדלים אבל אם תכפילי את השטרימל לגובה ותטשטשי את הגבולות זה לא יראה ספודיק?

:):):)

• הוסף לסימניות
באמת מצחיק

כנראה זו תמונה שבקושי צלמו אותה או פרסמו אותה...

• הוסף לסימניות
גם השטריימל'ך שם לא משהו...

• הוסף לסימניות
אני יכולה לעזור,
מה כתובת המייל שלך?

• הוסף לסימניות
תודה לך נמשים!

קבלתי ממך כמה תמונות אך הלקוח טוען שזה עדיין לא...
בוא נאמר לא אי אי אי... בפרט אם אני כותבת בפרסומת גימור יפה ומושלם
את מבינה?
בכל אופן ד"ש חם.
צרפתי כאן את הפרסומת שתבינו במה מדובר...
צפה בקובץ המצורף 101812

קבצים מצורפים

• ספודיק כליל.pdf
    KB 727.1 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
לדעתי הספודיק מצוין, יפה ואיכותי,
מה שהפריע לי זה ה-GLOW, צריך להוריד אותו,
ועם עוד קצת עיבוד המודעה תהיה מושלמת

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אולי זה יהיה טוב?

קבצים מצורפים

• ספודיק.psd
    3.2 MB · צפיות: 22

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה