- הוסף לסימניות
לא צריך לזרוקוהולך 40 אחוז לפח לא הרווחנו כלום
כמו שכתבו אפשר לשלב במרקים.
לא צריך לזרוקוהולך 40 אחוז לפח לא הרווחנו כלום
הפוך, אם זה כמות קטנה אפשר לעמוד בזה, כמות גדולה זה כבר מאמץ מטורף.@המטבח של סימא הדרכה יפה וברורה!!
מה שקשה לי בעיקר זה שהדברים האלו לוקחים המוןןןן זמן, יכול להיות שאם עושים את זה המון זה שווה,
אבל בשביל כמה יחידות פעם ב זה כבר מרגיש לי שלא מצדיק את המאמץ
(האמת לא ניסיתי לפרק לפרגית אלא סתם לפרק עוף שלם)
עוף צעיר (עד 5 חוד') נקרא עופיון.אני בהלם מהמידע שפרגית זה בכלל חלק מהירכיים,
תמיד חשבתי שזה עוף צעיר!
איך מילים כאלה החזיקו מעמד יום וחצי..?כמו כן יש בשר חלבי.
זה היה בעבר..של עגל יונק שכל מזונו על טהרת החלב.
נכון. התפקשש לי..איך מילים כאלה החזיקו מעמד יום וחצי..?
יש "עגל חלב" ולא "בשר חלבי"
גם כיום לעגלים מה שראיתי ברפתות באיזור שלנו משקים אותם מבקבוק חלב ממש כמו תינוק..זה היה בעבר..
היום כל התזונה ממוחשבת והעגל לא רואה את האימא שלו מיד אחרי הלידה
הדבר היחיד שנשאר מפעם זה המכלאה הקטנטנה של העגל..
כמה שיותר קטן העגל פחות זז וכמה שפחות זז פחות נוצר שומן ושרירים נוקשים.
העופות הכי גדולים שאכלת נשחטו לפני גיל 5 חדשיםעוף צעיר (עד 5 חוד') נקרא עופיון.
נכון אבל הם לא "עגל חלב" שהולכים לשחיטהגם כיום לעגלים מה שראיתי ברפתות באיזור שלנו משקים אותם מבקבוק חלב ממש כמו תינוק..
כבר מזמן זה לא נמדד בחודשים אלה בשבועות..העופות הכי גדולים שאכלת נשחטו לפני גיל 5 חדשים
היום העופות מפוטמים וגדלים מהר מאד
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים