"החרדים" מבינים את אלוקים יותר .נתבע מהם יותר .זה כל הסיפור
בבקשה, זה רק אוסף מהאתר פה:המציאות באמת מפחידה! חבל לטמון את הראש בחול, ולומר די למסכה, (היא מעצבנת גם אותי.)
זה סתם שפעת... גם את זה שמעתי.
לא משנה המספרים, מאחורי כל אדם שמאושפז בטיפול נמרץ ישנה משפחה שחרדה לגורל יקירה,
והזלזול בחומרת המצב הוא נגד דעת תורה.
מצוות "ונשמרתם" היא מדאורייתא, והיא מחייבת את כולם!!!
מכירה אישית אדם לא מבוגר, לא בקבוצת סיכון, בלי מחלות רקע במצב קשה במעייני הישועה.
אז, די, מספיק לזלזל בחיי אנשים!!
לצערנו אצל הרבה משפחות יום כיפור עבר לא קל בצל הקורונה.
שתהייה לכולם שנת בריאות!!
prog.co.il
prog.co.il
prog.co.il
prog.co.il
prog.co.il
למה הקורונה באה? למה יש פה מישהו שמנסה להבין חשבונות שמים. למה היא הגיעה? כי כך ה' קבע. ואין שום סתירה לעובדה שמצוות ,"ונשמרתם" צריכה עכשיו חיזוק יתר.להזכירכם . הקורונה לא באה לעולם בגלל שזלזלו במצוות ונשמרתם!!!!!! אחרי שהגיע, כנראה בגלל עוונותינו התעורר ענין הונשמרתם . התמקדות בזה היא פספוס כל הסיפור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (סוד קטן .הקב"ה יכול להרוג גם משהו שלא יוצא מהבית שנתים ולובש 10 מסיכות...........)
לא הבנתי. התורה אומרת לנו יותר מפעם אחת שעונותינו מביאים עלינו צרות !!! זה נקרא חשבונות שמים??כי כך ה' קבע.
הבדיקות מובילות לבידודים וכך עוצרות את מעגלי ההדבקה.שמישהו יסביר לי מה הענין בזה שאדם שיש לו רק תסמינים שילך להבדק? צריך להיות אצלנו החרדים משמעת שנמצאים בבית כשבוע מאז חלוף התסמינים, ורק אנשים שאכן נזקקים לטיפול נשימתי יבדקו.
אני שומרת יותר מכל חרדי ממוצע + חילוני ממוצע שאני מכירה. לא יוצאת מהבית בקושי, שומרת על מסיכה וכפפות באדיקות וגם מעירה לאלו שסביבי שלא מוכנים לשמור על הסביבה שלהם.המציאות באמת מפחידה! חבל לטמון את הראש בחול, ולומר די למסכה, (היא מעצבנת גם אותי.)
זה סתם שפעת... גם את זה שמעתי.
לא משנה המספרים, מאחורי כל אדם שמאושפז בטיפול נמרץ ישנה משפחה שחרדה לגורל יקירה,
והזלזול בחומרת המצב הוא נגד דעת תורה.
מצוות "ונשמרתם" היא מדאורייתא, והיא מחייבת את כולם!!!
מכירה אישית אדם לא מבוגר, לא בקבוצת סיכון, בלי מחלות רקע במצב קשה במעייני הישועה.
אז, די, מספיק לזלזל בחיי אנשים!!
לצערנו אצל הרבה משפחות יום כיפור עבר לא קל בצל הקורונה.
שתהייה לכולם שנת בריאות!!
אוישששש נו...אם לא היו מלוניות חינם - כמות החולים החרדים היתה יורדת פלאים ....
יש המוןןןןןןן חיוביים שאין להם שום תסימנים
יחד עם זה אני נגד התקהלויות וזלזול בשמירת כללי ההיגיינה
אחרי ההתקהלויות בר"ה זה היה צפויאוישששש נו...
רק בימים האחרונים יצא לי לשמוע על עוד ועוד מאומתים עם תסמינים!!!
ברור לך שאנשים לא התירו לעצמם לצום יו'''כ בשיעורים רק בשביל לקבל מלונית!!!
זאת מציאות ברורה שיש עליה גדולה מאד בתחלואה בימים האחרונים ובפרט במגזר החרדי
לא מציאותי.חיפה
ערד
בית שמש
טבריה
צפת
קרית אתא
עפולה
רוצה עוד?
מציאותי או לא?לא מציאותי.
תראי לעיל את ההודעה של ראש לשועלים.
אם אחרי שהוא חילק בנדיבות גדולה הוא הגיע ל-11,029, וזה כולל את המרכזים העיקריים של החרדים, לא יכול להיות שהמקומות הקטנים הללו ישלימו את הפער הענק.
ואני דומני שהגיע הזמן שגם אם יש רק 1600 נרכין אנחנו את הראש ונודה שישנה תחלוה גבוה מאד במגזר החרדי!!!!..
מה גם שפרפסור סורקין סיפר שבמעיני הישועה לבד טופלו עד עתה למעלה מ250 חולים קשים..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים