כמעט נגמר הקיץ :)

• הוסף לסימניות
אסתי, איזה תמונות מתוקות.
והילדים עוד יותר...
הכי אהבתי את השניה.

• הוסף לסימניות
תמונות מקסימות
השנייה מדהימה
בשלישית יש איזשהו עריכה משהו??
יש סביב הילד קצת אפור כזה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;1791207:
תמונות מקסימות
השנייה מדהימה
בשלישית יש איזשהו עריכה משהו??
יש סביב הילד קצת אפור כזה

תודה ציבי
תיקנתי

• הוסף לסימניות
מתוקים!
תמונות מקסימות!
איפה צולם?

• הוסף לסימניות
מקסים!
השניה הכי...
בראשונה מפריע לי שכל אחד מסתכל למקום אחר, אני יודעת שזה קשה לתפוס את המבט של כולם אך כשזה קורה זה ממקד את התמונה, ככה זה מתפזר

• הוסף לסימניות
תמונות מדהימות, בפרט השניה.
אולי שלום לפרחים, אבל ברוכה הבאה לפריחה. מחכה כבר ככ לגשם המבורך שימלא לנו את השדות בהמון המון ירוק זרחני.

• הוסף לסימניות
תמונות מהממות!!
גם אני אהבתי הכי ת'שניה.:)

• הוסף לסימניות
אסתי תמוונת סוף...
דווקא אהבתי הכי ת'ראשונה
רק שחסר קצת ספייס בימין.
(שמאל התמונה)

• הוסף לסימניות
איזה מתוקים!
תמונות מקסימות

• הוסף לסימניות
היי :)

שתי הערות בקטנה ברשותך

1- צפוף מדי מימין ולמטה, עוד ס''מ מימין היה פותח את התמונה לגמרי
ולגבי החלק התחתון , המחשבה בבניית התמונה צריכה להיות שהם הולכים קדימה
אז למה לחסום אותם

2- המממ... עוד 3 מ''מ למטה ולא היית חותכת את האצבע (או לא היית מדביקה אותהה למסגרת)

בהצלחה בהמשך
מוטי :)

• הוסף לסימניות
היי,איך לא שמתי לב אליהן?!
תמונות מקסימות והשניה מושלמת !
לגבי הראשונה (היד בימין התמונה)-אולי תכפילי ותמשיכי שם ת'רחוב.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1791305:
מתוקים!
תמונות מקסימות!
איפה צולם?
בצפת :rolleyes:
סתם כי היינו שם...לא נסענו לצילומים :)

נכתב ע"י יצירתית;1791316:
מקסים!
השניה הכי...
בראשונה מפריע לי שכל אחד מסתכל למקום אחר, אני יודעת שזה קשה לתפוס את המבט של כולם אך כשזה קורה זה ממקד את התמונה, ככה זה מתפזר
החכמתני :)

נכתב ע"י מלכי אייזנבך;1791506:
אסתי תמוונת סוף...
דווקא אהבתי הכי ת'ראשונה
רק שחסר קצת ספייס בימין.
(שמאל התמונה)
הפריע לי גם, אבל זו התמונה
בד"כ אני לא משלימה תמונות ולא מדי הרבה מתקנת בפוטושופ, כך שתאלצו להסתדר עם זה כך;)

• הוסף לסימניות
השניה!
מתוקים.

• הוסף לסימניות
תודה חני :)
דוקא אני יותר אהבתי את השלישית
לא ברור...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה