כן, זה עוגות ולא פירות :)

:eek:ראיתי רק את התמונה, הסרטון לא הצליח להפתח לי.
ונגנבתי. ווואו!!!
יש אולי אפשרות אחרת להעלות את הסרטון פליזזז?

וואווו!!
באמת אין מילים
כשרון על.

תמשיכי לשתף:)
אפשר לראות את זה בלופ בלי הפסקה...
רק שהלב מתכווץ בכל פעם שאת פורסת את העוגה...
מוכשרת על!
:eek:ראיתי רק את התמונה, הסרטון לא הצליח להפתח לי.
ונגנבתי. ווואו!!!
תודה :)
יש אולי אפשרות אחרת להעלות את הסרטון פליזזז?

בושה בושה שלא הגבתי עד עכשיו, אבל ראיתי כבר מזמן
אני פשוט חייבת להגיד שאין לי מה לומר:eek:
חוץ מזה שאני מידי פעם עוקבת לראות אם העלת עוד סרטון

בושה בושה שלא הגבתי עד עכשיו, אבל ראיתי כבר מזמן
אני פשוט חייבת להגיד שאין לי מה לומר:eek:
חוץ מזה שאני מידי פעם עוקבת לראות אם העלת עוד סרטון
חחח
תודה מרים
דווקא אחרי זמן כייף לשמוע!
זה פשוט לא נורמלי!!!
איפה לומדים לעשות דברים כאלו?
ואיך יש לך לב לפרוס את העוגה??
ואוווו!!!
צפיתי בעיניים פעורותת!!!
אוו זה היה מדהיםם!!
ווואוווווווווווווווווווו
נקודה.
מאיפה הכישרון הזה??!
זה מושלםםם
תודה לכם
שבוע טוב!
:)

מדהים!! :eek::eek::eek::eek:
אפשר להעלות את הסרטון שוב לדרייב?

פעם הבאה אשמח שתעשי אבטיח ותביאי לי לגלף עליו חחחח
פשוט מקסיםםםם אין מילים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה