יישר כוח על היוזמה הברוכה!
רוצה להוסיף שאני תבעתי בתביעות קטנות את אגד תעבורה על אוטובוס אחד שלא יצא וזכיתי ב300 ש"ח!
עכשיו אני אוספת מספר תלונות גדול יותר ובקרוב אגיש תביעה על כולן יחד (שמעתי שמישהי הגישה תביעה על 28 אוטובוסים שלא יצאו וזכתה ב8,000 שח!)
אני קוראת לכל מי שקורא את ההודעה הזו לעשות את התהליך. מדובר בפרוצדורה לא מסובכת (אם כי מעצבנת, יש להודות).
כותבים בגוגל בית משפט לתביעות קטנות ומשם מתגלגלים הלאה. עלות פתיחת תיק- 50 שח
צריך להדפיס את הקובץ, לכתוב את התביעה בכתב יד, לסרוק ולהעלות לאתר (מעצבן, אמרנו כבר) אבל כל התהליך לא אמור לקחת יותר מחצי שעה (למאותגרים ממש) ו250 ש"ח בחצי שעה, אהמממ... נשמע לא רע בכלל, לא?
(חוץ מזה שכבר התחלתי להצטער על אוטובוסים שמגיעים בזמן

)
אדגיש כי את ההודעה על הזכות קיבלתי בדואר, דהיינו, חוץ ממילוי התביעה לא השקעתי יותר זמן וכסף
לסיכום-
ברור ש300 שח לא מגרדים את הגלגל המפונצ'ר של אגד או קוים עילית או מי שלא יהיה, אבל אם הם יתחילו לקבל 1000 תלונות בחודש, שזה לא מופקע בכלל מבחינת מספר נוסעים סובלים הם ידברו אחרת מן הסתם וגם יתנהגו אחרת...
זה הקישור
שירות זה מאפשר להגיש תביעות כספיות לבית משפט לתביעות קטנות.
www.gov.il
מבלי להמעיט בחשיבות והצלחת הפרויקט של צילום המחדלים ממליצה ומבקשת מכל מי שקורא את ההודעה הזאת להתגייס ולהגיש תלונה.
אתם תרוויחו כסף
ואולי, אולי, מי יודע, כולנו נרוויח תחבורה ציבורית שמשרתת את הציבור ולא מתעללת בו (ומקסימום, מכספי התביעה שנרוויח נוכל לממן מידי פעם מוניות

)
בהצלחה לנו!!