כן, כן...תחפושות!

מצב
הנושא נעול.
אפשר תמונה?
התחפושות להשכרה
IMG_7760.jpg

קבצים מצורפים

• IMG_7792.jpg
    IMG_7792.jpg
    3.9 MB · צפיות: 402
מישהי כאן הזמינה ליצן מאליאקספרס?
מה שאני מוצאת לא מדי זול ולא נראה הכי איכותי.

מישהי יכולה בבקשה להגיב לע בקשר לשמלה??
דחוףףף

אני רוצה לחפש את הבנים שלי (8,6) למתופף ולזמר
יש למישהו רעיון איך לעשות מתופף? וזמר?
אולי קישורים לאביזרים באליאקספרס?

קבצים מצורפים

• תות בננה.jpg
    תות בננה.jpg
    7.5 MB · צפיות: 474
למכירה תחפושת של שוטר חדשה משנה שעברה נמכרת בגלל מידה לא מתאימה.
התחפושת כוללת: כובע, חולצה, מכנסיים, אזיקים, משרוקית, חגורה ומקום לשים את הרובה מידה 4.
ב-50 ש"ח.

הבת שלי רוצה להתחפש לספרית.
יש למישהי רעיונות ואו תמונות להשראה?
תודה.

הבת שלי רוצה להתחפש לספרית.
יש למישהי רעיונות ואו תמונות להשראה?
תודה.
ראיתי בת של פאנית שהתחפשה לאמא שלה:
שמה פאה בלי שיער בסקין (- למעלה רק רשת = פאה לא גמורה, בלי החלק היקר, והעיקר נוחה)
לבשה חולצה עם הלוגו שלה, מלא מסרקים, סיכות, קליפסים ואביזרים תלויים
והמשלוח מנות היה בתוך השקית של אמא שלה. היה ממש חמוד.

יש כאן מישהי שהזמינה שמלות כלה ותוכל להמליץ מניסיון איך נראתה?
אחרי הכל השמלות הטובות יוצאות לפחות 70ש"ח
לילדה בת כמעט 5, במידה סטנדרטית (די רזה)
איזו מידה צריך להזמין?
היי, הגיעה לי שמלת כלה מהממת, ב30 שח.

יש מעל הלבן כמו תוספת בצבע קרם, אם מתאים לך.

ראיתי בת של פאנית שהתחפשה לאמא שלה:
שמה פאה בלי שיער בסקין (- למעלה רק רשת = פאה לא גמורה, בלי החלק היקר, והעיקר נוחה)
לבשה חולצה עם הלוגו שלה, מלא מסרקים, סיכות, קליפסים ואביזרים תלויים
והמשלוח מנות היה בתוך השקית של אמא שלה. היה ממש חמוד.

זהו שאני לא פאנית וגם לא מתקרבת לזה...
אבל תודה על הרעיון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה